Legalizáljuk a marihuánát?
Figyelt kérdés
Kaliforniában múlt héten leszavazták. Ugyan nem sokkal, a nem-ek aránya csupán 56% volt. Persze tudom, hogy aki nem jártas a témában, az csak a nemzetközi sajtó és az orvostudomány által elfogadott álláspontot ismeri, miszerint:"A FŰ ROSSZ!", holott ez nem igaz, rengeteg jótékony hatása van, legfrissebb kutatások szerint a mellrák is megelőzhető vele stb, akit tényleg érdekel utána jár ezeknek. Valszeg már leszűrte mindenki, hogy én igennel szavaznék. Na de ti? Vélemények, ellenvélemények, javaslatok az üggyel kapcsolatban?2010. nov. 11. 23:53
31/34 anonim válasza:
viszont akárhogy is állítja egy-két ember sokkal több lenne a füves,aki éjjel -nappal be van állva.mert én nem hiszem ,hogy az emberek nagy része csak néha nyomná, ez hülyeség ,főleg ,ha olcsó lenne. ez egy nagyon rossz dolog ,mert én már láttam leépülni embereket ,és az ő életükbe már a fűn kívűl semmi sem fonfos.
32/34 mr.brown válasza:
33/34 anonim válasza:
a fű csomó betegséget gyógyit szürkehályogot és néhány rák félét is meg sok mást. és olyan hogy túl lőnek a célkon mert a fűtöl nem lehet meghalni annyi mennyiséget nem bír elszívni egyszerre egy ember.az alkoholtól agresszív leszel nem bírsz menni ordibálsz és fura dolgokat csinálsz.fűtöl pedig lenyugodsz és envetgélsz és semmi rosszat nem csinálsz... nemhiába legalizáljáke gyre több országban és magyarországot is kihúzná a csődböl hogyha legalizálnák mert baromi sok bevétel bejönne belőle...és oclsóbb is lenne
34/34 anonim válasza:
gyerekek annyit írtatok hogy nem volt erőm elolvasni a komikat xDD
én az igennél szavaznék.. ez is egy ugyan olyan dolog mint az alkohol meg a cigi.. miért ne lehetne akkor ez is legális? áh mindegy.. amúgy meg szerintem tökmindegy nekem, mert ha akarom így is úgy is be fogom szerezni, leszarva azt hogy legális-e vagy nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!