Legalizáljuk a marihuánát?
Ejnye-bejnye, hogyha nem értesz valamit, az nem azt jelenti, hogy a másik beszél össze-vissza, inkább csak azt, hogy te vagy hülye :)
Látod, hallgatnod kellett volna a kedves szüleidre, amikor azt mondták, hogy fejezd be az általános iskolát. Dehát tudhatnád, hogy 4 általánossal csak írni-olvasni tanulsz meg, gondolkozni nem :)
menj kérdező, szívj párat oszt nyugodj le és fogadd el, hogy a többség nem kér a fűből se. ennyi.
mellesleg biztos propaganda az is, hogy jópár ember számolt már be a füves haverjairól akik leépültek agyilag az ártalmatlan zőőd-től.
valami azért vicces abban amit írsz:
"nemzetközi sajtó és az orvostudomány"
tehát sajót és orvostudomány. ha az orvostudomány a'szondja, rossz, akkor az hazugság szerinted. Ki állítja az ellenkezőjét? pár drogos egyetemista?
Én is igen párti vagyok! :D Legyen béke, világbéke! :)
A rák valószínűleg azért előzhető meg vele, mert a stresszes, rohanó életmód segíti annak kialakulását.
És még amit nem értek: miért ne lehetne legális? Aki nem szeretné, az nem fogyasztja, ennyi. De miért kell utálni azt, aki igen? Nem erőszak a disznótor.
Ja, és ne legyünk álszentek, valljuk be, hogy Magyarország az alkoholisták országa. Iszonyat sokba kerül ezen embereknek, ráadásul az egész társadalomnak is a gyógyíttatásuk, meg az általuk okozott mindenféle balesetek megoldása. Mégse erősködök itt, hogy "tiltsuk be tiltsuk be de azonnal!!!".
"A mellrák-megelőző dologban én sem vagyok biztos, abban viszont igen, hogy amiket az emberek hallanak a médiából a fűvel kapcsolatban, az általában hazugság."
Én ezt a kísérletet többször elvégeztem alkoholall. Lényegesen jobb eredményem mint alkohol nélkül, javította a reflexet. Szóval az alkoholos kísérlet is hazugság volt.
"A rák valószínűleg azért előzhető meg vele, mert a stresszes, rohanó életmód segíti annak kialakulását. "
Most, hogy ez a mellrákra igaz-e nem tudom, de tényleg van olyan mikor valami orvosilag nem bizonyítható, mert nincs közvetlen összefüggés és mégis érvényesül a jótékony hatás.
"És még amit nem értek: miért ne lehetne legális? Aki nem szeretné, az nem fogyasztja, ennyi. De miért kell utálni azt, aki igen? Nem erőszak a disznótor."
- Egyrészt senki sem utálatrtól beszélt. Másrészt ugyanezt a legkeményebb drogokról is el lehetne mondani.
"Ja, és ne legyünk álszentek, valljuk be, hogy Magyarország az alkoholisták országa. Iszonyat sokba kerül ezen embereknek, ráadásul az egész társadalomnak is a gyógyíttatásuk, meg az általuk okozott mindenféle balesetek megoldása. Mégse erősködök itt, hogy "tiltsuk be tiltsuk be de azonnal!!!"."
- Ja, értem. Szóval van egy nagyon káros jelenség, nevezetesen az alkholizmus. Mi volna a megoldás? Legalázálni még egy drogot?
Legalább Te érted a logikát?
Az itt leírtakat a kérdező is véleményezheti, mert nagyjából választ ad a felvetett dolgokra. És inkább adok az orvostudomány véleményére, mint egy itt felvetett kérdésre. (egyébként meg ez ugyanaz az eset, amikor az emberek azzal áltatják magukat, hogy a reggeli egy feles valójában orvosság, vagy hogy ők csak azért dohányoznak, mert szeretik)
Nem gondolom, hogy legalizálni kellene. Eleve jó kis függőséget okoz, meg már itt van az alkohol is meg a cigaretta. Nem elég, legyen még fű is.
A holland példád ellenében vetődött fel bennem: Hollandiában más a társadalmi morál, máshogy állnak hozzá. Nálunk már az első héten (főleg) fiatalok halomra feküdnének tőle. Hollandiában nincs annyi alkoholt fogyasztó meg dohányzó fiatal, mint nálunk.
Aki akarja, így is megszerzi.
A marihuána erősen additív, tehát pszihés függőséget okoz és roncsolja a szervezetet, amit a mi tb befizetésünkből gyógyítgatnak majd. A kemény drogok előszobája! Az is felháborít, hogy a drog hatása alatt személyes döntésre képtelen és könnyen befolyásolható. Könnyebben fog gyilkosságokat elkövetni.
A vietnámi háború arról szólt, hogy a Shan hegyvidéken lévő területeket az amerikaiak ellenőrzésük alatt tartsák, mely átnyúlik Laosz, Kambodzsa és Mianmar területeire is. Itt termelik és állítják elő a legtöbb ópiumot és heroint a világon. De az afganisztáni háború is azért tört ki, hogy az amerikai nagytőkések mákültetvényeit védjék a tálibok támadásaitól. Mivel a morfiumtermelés a világ egyik legnagyobb üzlete, dollár milliárdokat kaszálnak rajta.
Tehát előbb a "gyenge" drog azután pedig a keményebb!
Füves cigi ára: kb. 2000 Ft/szál
Heroin: 8000 Ft/g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!