Egyetértetek azzal, hogy a 26-os választásra semmilyen parlamentáris "ellenzéknek" nem lenne szabad indulnia, hogy ne hátráltassák a Tisza kormányváltását? (Szavazás)
A Tiszán kívül ugyanis az összes párt bizonyította már, hogy tökéletesen alkalmatlanok a kormány leváltására és csak arra jók, hogy az ellenzéki szavazatokat felmorzsolják. Ez a kormány érdeke is, ezért is védi most annyira a DK-t meg a Mihasznákat.
Egyértelmű, hogy mindegyik párt amelyik nem ad szabad utat a legesélyesebb ellenzéknek (Tisza) leváltani ezeket a mocskos kommunista pedofilmosdató ruszki és kínai érdekeket kiszolgáló hazaárulókat, az csak kárt okoz és nettó hazaárulást követ el. (DK, Párbeszéd, LMP, Momentum, Mihasznák...)
Márki-Zay Péter félreállt és azt mondta, hogy mindenben támogatni kell a Tiszát, mert nekik van egyedül esélyük arra hogy 26-ra eltakarítsák ezeket a bűnözőket. Miért nem tudna így tenni mindenki más is? Pedig evidens...
20-as. Most is fideszes vagy, nem csak az előbb. Csak az a különbség kettőnk közül, hogy én pontosan tudom, hogy te az vagy valójaban, úgy, mint a dk-sok meg a többi parlamentáris "ellenzek" akik 15 éve lószart nem tudtak felmutatni (bocs, ti "csak" hét éve nem tudtok felmutatni lószart sem) te meg tagadod, hogy fideszes vagy :)
"Mint írtam mindenek felett álló VALÓBAN pártfüggetlen vagyok évek óta."
Mint írtam, nem lehetsz pártfüggetlen, ha a rogáni propagandát böfögöd vissza. Vagy fingod sincs mit jelent s pártfüggetlenség, vagy csak hazudod magadról, hogy az vagy, mert végülis csak két mondatban mondasz kerülsz ellentmondásba saját magaddal, de láthatóan nem zavar.
Nem zavart a poloskázás, sőt, így pontosan be tudtalak azonosítani, hogy a kommunisták térfelén játszol.
A Tiszának meg nem szektásai, hanem szimpatizánsai vannak javarészt, akik valóban rendszerváltást akarnak és van annyi IQ-juk, hogy a valóban esélyesre szavazzanak, nem holmi 7 éve semmirekellő mihasznákra meg 15 éve semmirekellő egyéb "ellenzékre".
Senki sem szerelmes Magyar Péterbe, egyszerűen csak nem szeretnénk hogy egy valóban nőverő, valóban nárcisztikus, valóban kommunista pedofilmosdató hazaáruló ruszkibérenc tolvaj vehesse az országunkat, mert ironikus módon Magyarországot jobban a "mi hazánknak" érezzük, mint azok, akik az ezzel a névvel csúfolt kamu ellenzéket képviselik.
Ennyike.

Én nem mondtam semmilyen pártot, hogy kire kellene szavazni.
Ellenben te most nyaltad fényesre Polsoka seggét, ennyire mosdatni és imádni csak egy elmebeteg Tisza szektás tudja.
Lebuktál...
Jah és az Tiszások okfejtése, hogy mindenki aki nem szavaz az imádott szektájukra, az Fideszes az eléggé szánalmas és unalmas.
Mint írtam én VALÓBAN, VALÓDI független vagyok, és bármennyire is fáj neked, senkire nem szavazok.
Tudom hogy majd jössz azzal, hogy de ha nem szavazok senkire azzal a Fideszt támogatom. Hát képzeld a Fideszesek pont ugyanazt mondják csak fordítva.
Szóval nem érdkelenek a szektások mert láthatóan te is egy bites szektás vagy, akit a propaganda irányít.

"Én nem mondtam semmilyen pártot, hogy kire kellene szavazni."
Csak továbbra is a rogáni propagandát böfögöd vissza, amivel egyértelmű, hogy melyik párt seggét nyalod TE.
"Én nem mondtam semmilyen pártot, hogy kire kellene szavazni." Nem, nem én nyalom fényesre a Pegasus botrányról elhíresült VALÓDI poloskák seggét, sem semmilyen poloskák seggét. Ezt TE csinálod.
"Jah és az Tiszások okfejtése, hogy mindenki aki nem szavaz az imádott szektájukra, az Fideszes az eléggé szánalmas és unalmas."
Továbbra sem a Tiszának vannak szektásai, hanem az értelmesen gondolkodó, legalább érettségivel, de legnagyobb arányban felsőfokú végzettséggel rendelkező városi középosztály választja őket, mert konkrétan ők az egyetlen alternatíva a fidesszel szemben, minden más egy besült vicc és csak a fideszre leadott szavazat.
Emellett ahhoz kellene egy csepp ész, hogy megértsd, hogy a fidesz egy olyan választási rendszert hozott létre, amelyben nincs valódi demokrácia és aki nem a legerősebb fideszre szavaz, az konkrétan a teljhatalommal rendelkező, kétharmados fideszre szavaz.
"Mint írtam én VALÓBAN, VALÓDI független vagyok, és bármennyire is fáj neked, senkire nem szavazok."
Annyira nevetséges, ahogy picsogva hisztizve próbálsz meggyőzni minket arról, hogy te aztán valódi független vagy, csak akkor miért a fidesz szekerét tolod? :D Miért poloskázol, ami az agyhalott fideszes bayer zsóti kreálmánya? Ez a fideszes propagandisták dumája, miért élteted?
A mihasznákra mernéd azt mondani, hogy mihasznák, ha egyszer konkrétan azok? Na lássuk akkor mennyire vagy független, mondd a mihasznákra azt, hogy egy semmirekellő mihaszna párt, mert 7 év alatt nem tudtak felmutatni egy erős ellenzéket, épp hogy csak a DK-t sikerült megverniük a 7 év alatt.
"Szóval nem érdkelenek a szektások mert láthatóan te is egy bites szektás vagy, akit a propaganda irányít."
Engem irányít a propaganda? LOL, Ki böfögi vissza folyton a propagandát?
Te tényleg, VALÓBAN 1 bites vagy, nem független...
Az meg, hogy a 23-as kommentben jó eséllyel egy másik profillal felsz*pod magad, még nem lett érvényes az a baromság, amit a 22-es válaszodban ideböfögtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!