Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek azzal, hogy a...

Egyetértetek azzal, hogy a 26-os választásra semmilyen parlamentáris "ellenzéknek" nem lenne szabad indulnia, hogy ne hátráltassák a Tisza kormányváltását? (Szavazás)

Figyelt kérdés

A Tiszán kívül ugyanis az összes párt bizonyította már, hogy tökéletesen alkalmatlanok a kormány leváltására és csak arra jók, hogy az ellenzéki szavazatokat felmorzsolják. Ez a kormány érdeke is, ezért is védi most annyira a DK-t meg a Mihasznákat.

Egyértelmű, hogy mindegyik párt amelyik nem ad szabad utat a legesélyesebb ellenzéknek (Tisza) leváltani ezeket a mocskos kommunista pedofilmosdató ruszki és kínai érdekeket kiszolgáló hazaárulókat, az csak kárt okoz és nettó hazaárulást követ el. (DK, Párbeszéd, LMP, Momentum, Mihasznák...)

Márki-Zay Péter félreállt és azt mondta, hogy mindenben támogatni kell a Tiszát, mert nekik van egyedül esélyük arra hogy 26-ra eltakarítsák ezeket a bűnözőket. Miért nem tudna így tenni mindenki más is? Pedig evidens...

tegnap 15:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%

#7 "Normális választási lehetőséget nem lehetett volna kiírni?"

Olvastad a kérdését? Tőle vársz normális választási lehetőséget?

tegnap 16:02
 12/24 anonim ***** válasza:
26%
Csak a Mi Hazánk indulásának van értelme, mivel a Tisza-DK szövetség nem is akarja leváltani a kormányt.
tegnap 16:08
 13/24 anonim ***** válasza:
38%

Fölösleges volt túlbonyolítani a szavazást, ha már kiírtad.

Elég lett volna egy igen és egy nem opció egy választós kérdéshez.

És a válaszom nem. Nem értek veled egyet.

tegnap 16:24
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
Azért emelték a 0,1%-3% pártok pártfinanszírozási büdzsét 100 milliókkal, hogy ez ne történjen meg. Orbán ravasz, mint a róka. Különben a MNB sem rabolják ki, ilyen csak az Orbán rezsimben lehetséges.
tegnap 16:26
 15/24 anonim ***** válasza:
31%

Az MNB-t nem rabolták ki, mert rablás az, ami szabad akaratból történik. Ez utasításra történt. Maximum rátettek egy lapáttal.

Kérdező a válaszok olvasásával láthatod, nem értenek egyet. Sőt, nem értenek. A megbolondított, gyűlöletre nevelt tömeg így viselkedik.

tegnap 16:38
 16/24 A kérdező kommentje:

9-esre reagálva:

"Amúgy pártfüggetlen vagyok, kívülről szemlélem a politikát, hogy érzelemmentesen. logikusan lássam az összefüggéseket."

Annyira pártfüggetlen vagy, hogy a fideszes propagandisták szövegeit böfögöd vissza (lásd: poloskázás)

:D

tegnap 17:14
 17/24 A kérdező kommentje:

7-esre reagálva:

"Normális választási lehetőséget nem lehetett volna kiírni?"

Most ha egyszer ezek a tényállások, akkor görbítsem meg a valóságot azért, hogy a propaganda által manipulált kis lelkednek jobb legyen?

(Nem fogom)

tegnap 17:16
 18/24 anonim ***** válasza:
25%

Nekem nem esik nehezemre leírni egy mondatban azt, hogy kolostor malac 🐷, meg poloska peti.

Biztosan neked mint szekta tagnak ez borzasztó kellemetlen.

Most biztosan jól össze zavartalak hogy DK propagandát és Fidesz propagandát tettem egy mondatba.

Nem baj, majd ha nem egy bites gondolkodásod lesz, akkor beszélhetünk érdemben.

tegnap 17:34
 19/24 A kérdező kommentje:

Le sem kellett írnod a 12-es válaszodban, hogy mihaszna vagy, anélkül is leesett, ha te, mint VALÓBAN DK kollaboráns szekta tag, a Tiszát nevezed dk kollaboránsnak, amikor konkrétan a kérdés is arról a ténymegállapításról szól, hogy a dk-momentum-lmp-mihasznák csőcselék tartja hatalmon 15 éve ezt a kamu demokráciát elbáhozó VALÓBAN poloska komcsi kormányt.

Mondja ezt egy fidesz fiókpárti szektatag, nekem, aki VALÓBAN pártfüggetlen vagyok, csak van annyi józan eszem, hogy belássam, hogy itt rendszert váltani abban az elgörbített "demokratikus" rendszerben csak a legesélyesebb ellenzéki párttal lehet, nem ilyen néhány százalékos kamu ellenzéki fideszes fiókpártokkal.

De persze, hidd azt a kis mátrixodban, hogy mindenki 1 bites rajtad kívül, csak te vagy helikopter.

tegnap 17:55
 20/24 anonim ***** válasza:
41%

Az előbb még Fideszes voltam :D

Találgatunk, találgatunk?

Mint írtam mindenek felett álló VALÓBAN pártfüggetlen vagyok évek óta.

;)

Te meg Tisza szektás vagy, ezt a vak is látja. Nemhiába zavart a poloskázás ;)

tegnap 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!