A fidesz összes politikusa egyet ért a miniszteri biztos kijelentesevel hogy az a magyar aki külföldön el az hazaarulo?

Én is egyet értek velük.
Kérem az új állampolgárságomat.
Üdv Berlinből.

Közben megtaláltam és nem véletlen nincs betéve mit és mikor, hol mondott az illető.
Nem véletlen nem írta le a kérdező, hiszen aki olvashatja az azonnal tudhatná, hogy bizony, igaza van és ez megint csak vihar a biliben, csak egy szánalmas próbálkozás hogy valamivel eltereljék a figyelmet Kollát Kinga hazaáruló beszédéről.
"A miniszteri biztos, aki egyébként a Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka és hadtörténész, április 1-jén Egerben tartott előadást kadétoknak a muhi csatáról, amelynek felvétele április 10-én került fel az Eger TV YouTube-csatornájára – szúrta ki a Magyar Hang.
Az előadás végén Töll kifejtette, a világ azt akarja elhitetni mindenkivel, hogy külföldön is lehet jól élni vagy új életet kezdeni, de szerinte ez nem így működik. Kijelentette, hogy a muhi csatában részt vett harcosok nem azért haltak meg, hogy a mai magyarok elhagyják az országot.
Ez a ti földetek, azért haltak meg, hogy a tiétek legyen. És hogyha valaki ezt a földet csak úgy elhagyja, az árulás. Ezt ilyen nagyon egyszerűen, nagyon nyersen megfogalmazva, mint öreg katona, ki merem jelenteni
– mondta a miniszteri biztos a kadétoknak.
Töll szerint bár lehet olyan indok, hogy valaki elmegy tanulni vagy dolgozni, de annak haza kell jönnie. „Nem azért haltak meg az őseitek 1100 éven át, hogy ezt a földet bárkinek eladjátok vagy elhagyjátok. És mindig hontalan lesz az ember. Vagy pedig ha kint él és letelepszik, az ő fia meg az ő unokája már nem lesz magyar gyerek. Az soha nem így működik – tette hozzá."

Szerintem meg mindkét oldal hülyeség.
Miért lenne hazaáruló, aki máshol él vagy dolgozik? Minden joga és lehetősége megvan hozzá.
És ehhez hozzákapcsolni a muhi csatát, amikor teljesen más világ volt, értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!