Mit szóltok ahhoz, hogy 2023-ban éppen a Fidesz követelte Ukrajna EU-s felvételét?

Azt hogy ugyanúgy tényferdítetek mint a fidesz, nálatok is dübörög ezerrel a dezinformációs kampány :)
A tagjelölti státusz és a tagság amúgy nem ugyanaz. Ha végignézed az ukrán tagság kérdésének válaszait akkor láthatod hogy a legtöbb emberben csak az van, hogy akkor legyen tag ha teljesített mindent amit a tagjelölteknek kell.
Az ukrán zászlós képen való vergődésetek, meg egyszerűen szinten aluli.. nincs jobb témátok mint a megafon? Most már nem fontos pl a gyermekvédelmi helyzet magyarországon? Már minden államiintézmény rendben van, hogy nem fotózza őket MP?
"A tagjelölti státusz és a tagság amúgy nem ugyanaz."
Ahogy Bohár Dániel csak mémet posztolt az ukrán zászlós hamisításával, igaz? :) Mocsadék, krónikus hazudozók vagytok, ezért lesz felmosva veletek 2026-ban.

#2: "Már minden államiintézmény rendben van, hogy nem fotózza őket MP?"
Nem engedik be őt, az állampárt ezt is megtiltotta.
Egyébként hamarosan állatvédelem terén indul útnak ismét.

"Igen a két dolog nem ugyanaz. Ez tény."
Mert a a tagjelölti státusz az végül nem a tagsághoz vezet ugye, ami ellen most ádázul küzdötök?, ugye?? :D
Az a baj, hogy veletek BÁRMIT meg annak az ellenkezőjét is meg lehet etetni, ha megírja a Megafon. Tényleg nem tudom néha, hogy utáljalak titeket vagy sírjak rajtatok. Inkább az utóbbi.

Te többet nézed a megafon oldalát mint én, lehet ezért hat a birkavarázs rajtad a tisza oldaláról :)
Igen a tagjelölti státusz tagsághoz vezet. Egyes országok képzeld már tizenéve tagjelöltek pedig nem állnak háborúban, vannak olyan fejlettek mint ukrajna, és mégis nekik is idő teljesíteni az eu előírásait.
Emgem nem zavar hogy ukrajna tagjelölt, de nem támogatom hogy tag legyen amíg gazdaságilag nem stabil. Ettől még nem vagyok fideszes, mert bár Preti próbálja bebirkavarázsolni mindenkinek, de nem csak a velem vagy, vagy fideszes vagy kategória van :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!