Miért hazudta Bohár Dániel azt, hogy a Magyar Péter támogatja Ukrajna EU tagságát?

Az eredeti posztjaban ugy kezdte
“Hogy miert is van ukran zaszlo a kezeben?”
Mikor kerdez akkor is hazudik

Nem ismerem Magyar Péter álláspontját a kérdésben, csak annyit tudok, hogy a közvéleménykutatásuk során a válaszolók 58%-a támogatta Ukrajna uniós tagságát.
Az egyik támogató én voltam. Úgyhogy ha netán Magyar Péter támogatná, akkor nemhogy nem pártolnék el tőle, hanem csak növekedne iránta a szimpátiám.

#8-ra: Ez egy teljesen korrekt válasz.
Persze a patkány-kommandó ezt is ki akarja forgatni.

Nem hazudik, hanem következtet rá, és szerintem igaza van.
1. Magyar Pérer nem utasítja el az ukrán EU tagságot, amiből következik, hogy egyetért vele.
Magyar BÁRMIKOR cáfolhatná Bohárt, de nem teszi. Na miért nem?
Miért nem beszél bele a kamerába, amiben elmondja, hogy ő nem támogatha az ukrán EU tagságot?
2. Mindannyian TUDTUK, hogy Magyar népszavazásának a végeredménye mi lesz.
Mi szükség volt akkor egy ilyen népszavazásra?
Ismét kérdem: mi szükség?
Hát, Magyar nagyon jól tudja, hogy a fideszes névszavazás eredménye az lesz, hogy nem az ukrán EU csatlakozásra nem lesz a válasz. Szóval csinált egy olyan népszavazást, amire igen a válasz -igen, ami pont megegyezik az EU akaratával.
Nem furcsa ez?
A képet tehát össze lehet rakni: MP ukránpárti.
Ugyanez igaz a Pride-ra is: ott is titkolózik, nem nyilatkozik, utalgat, de nem vallja be, hogy támogatja.
Magyar Péter egy ilyen ember.
Az ukrán zászló meg természetesen szerkesztett, de az csak amolyan poén, mém lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!