Van más is aki fideszes volt, de elege lett a rendszerből?
Figyelt kérdés
Nekem a covid körül kezdett el antipatikus lenni a kormány sok intézkedése, ez 22-re odáig fajult, hogy már nem szívesem adtam le a szavazatomat rájuk, de az akkori összefogás egy nevetséges semmi volt, szóval ott még nem éreztem szégyennek a rájuk szavazást. Mióta MP megjelent olyan, mintha teljesen elmentek volna otthonról a fidesznél. Habzó szájú Menczer, tiszás pultok borogatása, agresszív nyugdíjasok, OV poloskázása. Mi a fene történt a fidesszel, akik 2010-14 között példaértékű munkát végeztek? Fideszes voltam 14 éven át, de azt hiszem jövőre kérdés nélkül a tiszára szavazok, legalább 4 másik rokonnal együtt akik szintén fidesz szavazók voltak.
Sok száz ezer ilyen ember van. Elég volt. Jövőre pedig egységesen a Tiszára szavazzunk!
ápr. 6. 17:17
2/13 anonim válasza:
Dettó. A covid idején sokkaltam be, amikor láttam, hogy összevissza hazudoznak.
ápr. 6. 17:19
3/13 anonim válasza:
Nincs. Amióta a Tisza bevezette a sorkatonaságot én átálltam a fideszhez.
ápr. 6. 17:22
4/13 anonim válasza:
Titeket hajítanának ki a tizedikről, propagandista férgek.
ápr. 6. 17:58
5/13 anonim válasza:
Le vagyok döbbenve, hogy egy ilyen embertelen gyilkos rezsimet kiépíthetett egy párt. Kb olyannak érzem, mint az 1930-as évek németországát. Tényleg azon kell gondolkodni, hogy meddig lehet még innen menekülni.
ápr. 6. 18:03
6/13 anonim válasza:
Nem. Ilyen csak a gyakori kérdések mesevilágában van. Gyakorlatilag a "kiábrándult fideszes" kategória statisztikailag ki se mutatható, olyan alacsony
ápr. 6. 18:05
7/13 anonim válasza:
A magyar társadalom buborékokból áll és az egyes egyének a gondolkodását alapvetően meghatározza a környezetük. Ez egy jól felépített hálózat, emiatt alacsony a csalódott fideszesek száma.
ápr. 6. 19:11
8/13 anonim válasza:
Én a Tiszában csalódtam. Ugyanolyan lufi, mint MZP volt, csak még arrogánsabb. Azt hittem, visszavesz ebből, de nem nagyon sikerül.
Megint nem fogok szavazni...
ápr. 6. 19:50
9/13 anonim válasza:
hajrá tisza, rothad a narancs :-)
ápr. 6. 23:37
10/13 anonim válasza:
Igen. És 2022 környékén még írtam a fideszes kommenteket a neten…. Aaaa de szégyellem…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!