El tudtok képzelni egy olyan szcenáriót, hogy 2026 áprilisában egy vasárnap este teljesen értetlenül állnak az M1 "elemzői", amikor látják, hogy a Tisza megnyerte a választást?

Nem igazán, mert a Tiszának kb. annyi szavazója lesz, mint a 2022-es Összefogásnak.
Nem fog választást nyerni a Tisza, mivel csak egy hangos kisebbség, ezáltal csak egy illúzió az egész Magyar Péter jelenség.

Szerintem a józan gondolkodásúak már látják, hogy a Tisza párt 1 év után még mindig csak 1 emberből áll, aki Magyar Péter. Lehet szeretni, utálni, de 1 év alatt nem sikerült egy épkézláb embert maga mellé állítani. Ez kb. mint a FIDESZ volt anno Orbán Viktor vezetésével...
Kell egy újabb FIDESZ valakinek? Nem hiszem...

El tudok képzelni egy ilyent csak épp az elmúlt 15 évben ennek az ellenkezőjét néztem. 2022-ben is kíváncsiságból a Partizánon néztem az értékelést, pedig amúgy jó ha évi 1 videót nézek tőlük.
Meg eleve ha ez ilyen egyértelmű valami lenne, mint szeretik a Tiszások hinni akkor annak lennének jelei és nem az, hogy 2 millióra mérik a Tiszát, mert ennyi kevés lesz egy választás megnyeréséhez, főleg olyan szinten, hogy utána mondjuk tényleg tisztogatást tudjanak véghez vinni a köztévében.

Ketteske: Csak nehogy meglepetést okozzon ez a "hangos kisebbség" és kiderüljön, hogy az ő oldalukon van a csendes többség is.
A fidesztől már kezdenek elfordulni az értelmesebbek, mert nem akarnak közösséget vállalni olyanokkal, mint akikről mostanában videófelvételeket lehet látni, naponta előkerül egy új ilyen eset. A tegnapi már egyenesen akasztással, élve megnyúzással fenyegette a tiszásokat és az egyik hölgyet képen akarta verni. A tegnapi másik egy fideszes polgármester, egy nyugdíjas hölgyet akart megverni.
Folytassátok csak, úgy látom a lelketek mélyén ti is tiszás győzelmet akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!