Kire szavazol majd valamelyik vasárnap?

Egyéniben a Tisza képviselőjelöltjére. Mert fideszre semmi képpen sem szeretnék szavazni, ha meg más, kevésbé esélyes jelöltre szavazok, azzal a fideszt segíthetem. Másrészt, bár nem győzött meg igazán egyelőre MP, de el kell ismerni, hogy elképesztő az, amit egy év alatt véghez vitt. Ezt, legalább az egyik szavazatommal mindenképpen szeretném honorálni.
Listát még nem tudom. Alapvetően erősen jobboldali gondolkodású vagyok, így sok kérdésben a Mi Hazánk áll közel hozzám, de egyes témáik komolytalanná teszik kicsit, illetve nem vagyok meggyőződve róla, hogy biztosan nem játszanak össze a fidesszel, vagy lépnének szövetségre, ha úgy alakulnának a mandátumok. Ettől függetlenül, a kevesebbet érő listás szavazatomat lehet, hogy megkapják. Ha mégsem, akkor az is Tisza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!