Milyen valláshoz tartozik a Németh Sándor vezette vidám vasárnap és Hitgyülekezet? Úgy értem melyik keresztény egyházhoz sorolhatóak? Katolikusok, vagy valamelyik neoprotestáns egyházhoz kapcsolhatóak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 11:14
1/21 anonim válasza:
Hit Gyülekezete, egy pünkösdi-karizmatikus mozgalom. A vezetője Németh Sándor. Külön egyháznak számítanak, keresztények.
2/21 anonim válasza:
Ők egy önálló egyház, és a neoprotestáns egyházak közé tartozik.
3/21 kzs válasza:
A Hit Gyülekezete pünkösdi-karizmatikus neoprotestáns egyház. Nem katolikus.
"vidám vasárnap" néven megy az Istentisztelet.
4/21 ettro válasza:
Nem mondanám keresztényeknek őket!
5/21 anonim válasza:
Attól, hogy nem mondanád annak, attól még azok...
6/21 kzs válasza:
@ "ma 16:58"
És mégis mire alapozod ezt a kijelentésedet?
Mert én valahányszor nézem a "Vidám Vasárnapot", nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenben a SzentÍrást magyarázza.
Vagy szerinted nem Istent dicsőítik a dalaikban? Nem Istenhez imádkoznak? Nem a SzentÍrást magyarázzák?
Hát de! DE!
Vagy tudod mit: mondjál nekem más egyházat, amelyiket te kereszténynek tartasz!
7/21 ettro válasza:
Nem nem Istent dicsőítik.
Teljesen mást dicsőítenek. De aki nézi az úgy is tudja, hogy mit.
8/21 kzs válasza:
@ Előbbi válaszadó
Igen? És MIT dicsőítenek?
Mert én nézem, és tudom hogy mit (vagyishogy kit) dicsőítenek...
9/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szóval egy keresztény neoprotestáns egyház! Pünkösdisták. Köszi szépen mindenkinek!
2013. márc. 26. 08:02
10/21 zoe.01 válasza:
plusz teljes evangéliumi alapokon álló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!