Közvélemény Kutatás? Melyiket válsztanád jelenleg?
Figyelt kérdés
Érdekel a Ti véleményetek, hogy jelenleg melyik párt az esélyesebb. Írd le kérlek miért gondolod így! :Dmárc. 23. 23:02
A kérdező szavazást indított:
FIDESZ
TISZA
47 szavazat
1/20 anonim 

válasza:

Sohasem szavaztam a Fideszre,de a Tiszára sem fogok.
2/20 Üdv_Dublinból 

válasza:

csak egyet választhattam, és az az euró volt, bocseszcsocsesz de nem mindegy mibe jön a lóvé...
3/20 anonim 

válasza:

Most az a kérdés hogy melyiket választanám, vagy hogy melyik az esélyesebb?
4/20 anonim 

válasza:

Ezekre a mocskolódó acsarkodókra én nem teszek fel semmit sem. Undorító mindkettő, amit művelnek. Én egy még jobb pártra fogok szavazni, amíg ezek egymás pöcsét méregetik, addig átmegyek a 3. legerősebbhez, ami a MI Hazánk
5/20 A kérdező kommentje:
3as, igazából mindkettő érdekel, de az sem baj ha egyre válaszolsz
márc. 23. 23:06
8/20 anonim 

válasza:

Az MHM-et választom, mert szerencsére nem csak ez a két lehetőség adott. Egyértelműen a kormánypárt az esélyesebb, mert nála van a több pénz, paripa, fegyver, egyszóval minden. A propaganda, a szavazatvásárlás, a mozgósítás működik. Ez rossz hír, de mégiscsak jobb, mint ha gyurcsányi jönne vissza...
9/20 anonim 

válasza:

Csak a TISZA, bukik a pedofidesz, már 25%ot is alig kapnak az időköziken :-)
10/20 anonim 

válasza:

A kérdés egy ellentmondás amihez gratulálok tekintve hogy 2 sor volt, nehéz volt ellentmondást tenni bele így de sikerült.
A kérdés az hogy melyiket választanád, a leírás pedig melyik az esélyesebb...
Bár mindkettőre a helyes válasz a Tisza de a kérdésed így értelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!