Mai naptól hivatalosan sem lesz ciki homofóbnak lenni?

Eddig nem kellett róla beszélnem, simán csak nem mondtam el, hogy betíltanám a pride -ot.
Most viszont lehet arra fognak kényszeríteni a munkahelyen, hogy állást foglaljak a témában és lehet hazudnom kell majd.
Úgyhogy én nem örülök nagyon a téma előhúzásának.

Nekem már lassan ciki magyarnak lenni... Szerintem az nagyobb gáz.
A pedofilokkal foglalkoznának inkább, nem a képzelt ellenségekkel, a tolvajokkal, akik megkárosítják a hazát, akik a mi vérünkön élősködnek, miközben hónapokat kell várni az orvosi ellátásra. Nem mindenkinek vannak felesleges milliárdjai, amiket a magánban csak úgy el tud szórni...
Bár én kérek elnézést, a főnök megmondta, hogy boldogok vagyunk, szóval hipp-hipp...

#7 Ahhoz is jogom van, hogy a vezetőink ne égessenek nyilvánosan ország-világ előtt.
Habár nekik is joguk van hülyének lenni...

Nem ciki, az a szó már nagyon boomer. Ma már azt mondjuk rá, hogy cringe.
Igen, cringe homofóbnak lenni.
Te jó ég! Nagyon gáz egyes embereknek a gondolkodásmódja.
Nem véletlenül tart itt ez az ország, ahol...
A kérdésre válaszolva: Nem ciki homofóbnak lenni, csak azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel az adott ember nincs teljesen kibékülve saját magával sem.
Szerintem ezeknek az embereknek ajánlott egy pszichológus felkeresése.
Normális önértékeléssel rendelkező ember nem utál másokat, magyarul nem homofób.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!