Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiszámoltam, hányan voltak a...

Kiszámoltam, hányan voltak a Tisza vs. Fidesz rendezvényeken tegnap. Egyetértesz?

Figyelt kérdés

Az alábbiak szerint ismertetem a konyhamódszertanomat, hisz nem vagyok se Lakmuszos se Megafonos (bár utóbbi talán pont ezért lehetnék).

Tisza:

Itt személyesen voltam, és valóban az Oktogontól a Bajcsy-Zsilinszky-ig állt a tömeg, az igazság azonban felemás. Valóban voltak "szellős" részek, de az sem igaz, amit a Deák Péniszszakértő Danci állít, hogy az egész sor ilyen lett volna, mert egyszer beragadtunk a tömegbe úgy, hogy egymás lábán tapostunk és csak fél óra múlva tudtunk apró lépésekben kijutni. A szervezők egy idő után letiltották a beáramlást épp ezért. Emellett a kereszteződéseknél is álltak az oldalsó utcákban kisebb csoportok, de ezeket nem számoltam hozzá, így egy nagyjából optimális képet kaphatunk úgy gondolom az Andrássy úti tömegről.

Fidesz:

Itt nem voltam, és a propaganda csak olyan képeket tett közzé, ahol nem látszik a tömeg széle (vajon miért), de azért helyszíni riportokból és egyéb képekből azért megállapítható a határ. A Kálvin teret nem töltötték meg ez tény, mert az egyik felvételen látszik, hogy jár arrafelé a troli. Az Astoriáig sem álltak, ahogy Déri Stefi meg az Origó állítja ez látszik az egyik helyszíni beszámolón, de legyen egy kompromisszumos megoldás, itt a Múzeumkert és Astoria közötti fele részt még hozzáadtam.

Mindkét esetben 2.5 emberrel számoltam négyzetméterenként, ami átlagolva szerintem valós. Így az eredmény:

Tisza: ~50.000 ember

Fidesz: ~30.000 ember

Képek Clown Counting Tool-ról:

Tisza: [link]

Fidesz: [link]

ma 15:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez aránylag pontos becslés lehet
Nem, a Tiszáén többen voltak
Nem, a Fideszén többen voltak
Mind a kettő dögöljön meg
16 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
A Múzeum körúton nem állami megemlékezés volt?
ma 15:08
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a Tiszáson 150-200 ezren lehettek
ma 15:11
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 Semmiképp, valójában a Kossuth téren sem gyűltek össze ennyien kb. soha, semelyik párt rendezvényen. (Orbán 1998-ben még 2 milliót hazudott. :D ) Itt az arányok az árulkodóak, nem a létszám.
ma 15:13
 4/12 anonim válasza:
17%

Még a legjobb esetben is 12-14 ezer ember lehetett a Tisza rendezvényén.

Persze ha a lemondott (KB 40-50 busz)) buszokat is beleszámoljuk akkor tényleg voltak vagy 20 ezren is.

ma 15:16
 5/12 A kérdező kommentje:
#4 Deák Dancika szerint valóban. A Tiszáéhoz azért még hozzá lehetne adni a MÁV járatokon felfelé igyekvő vidékieket, amik érdekes módon pont 15:00 előtt egyszerre robbantak le műszaki hiba miatt. Milyen érdekes. A Fideszes buszok azért felértek időben még Nagykanizsáról is.
ma 15:17
 6/12 anonim válasza:
14%

Kérdező ne erőlködj már????

Számold bele a réten legelő teheneket is - úgy mégtöbben voltak!

ma 15:20
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Látom, friss a regisztrációd. Jól fizet a Tóni, vagy máshoz nem értesz, csinálod gombokért?
ma 15:27
 8/12 anonim válasza:
0%

AZ USAID már nem fizet!

Kérdező!

ma 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Istenem add hogy a Fidesz veszítsen....... annyira de annyira szeretném látni utána itt a magyarázkodásokat mosdatásokat! Komolyan szerintem elsülnék örömömben.
ma 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:
9 - Nem fogsz látni semmit és senkit: amint buknak, eltűnnek azonnal mint szürke szamár a ködben!
ma 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!