Kiszámoltam, hányan voltak a Tisza vs. Fidesz rendezvényeken tegnap. Egyetértesz?
Az alábbiak szerint ismertetem a konyhamódszertanomat, hisz nem vagyok se Lakmuszos se Megafonos (bár utóbbi talán pont ezért lehetnék).
Tisza:
Itt személyesen voltam, és valóban az Oktogontól a Bajcsy-Zsilinszky-ig állt a tömeg, az igazság azonban felemás. Valóban voltak "szellős" részek, de az sem igaz, amit a Deák Péniszszakértő Danci állít, hogy az egész sor ilyen lett volna, mert egyszer beragadtunk a tömegbe úgy, hogy egymás lábán tapostunk és csak fél óra múlva tudtunk apró lépésekben kijutni. A szervezők egy idő után letiltották a beáramlást épp ezért. Emellett a kereszteződéseknél is álltak az oldalsó utcákban kisebb csoportok, de ezeket nem számoltam hozzá, így egy nagyjából optimális képet kaphatunk úgy gondolom az Andrássy úti tömegről.
Fidesz:
Itt nem voltam, és a propaganda csak olyan képeket tett közzé, ahol nem látszik a tömeg széle (vajon miért), de azért helyszíni riportokból és egyéb képekből azért megállapítható a határ. A Kálvin teret nem töltötték meg ez tény, mert az egyik felvételen látszik, hogy jár arrafelé a troli. Az Astoriáig sem álltak, ahogy Déri Stefi meg az Origó állítja ez látszik az egyik helyszíni beszámolón, de legyen egy kompromisszumos megoldás, itt a Múzeumkert és Astoria közötti fele részt még hozzáadtam.
Mindkét esetben 2.5 emberrel számoltam négyzetméterenként, ami átlagolva szerintem valós. Így az eredmény:
Tisza: ~50.000 ember
Fidesz: ~30.000 ember
Képek Clown Counting Tool-ról:
Tisza: [link]
Fidesz: [link]

Még a legjobb esetben is 12-14 ezer ember lehetett a Tisza rendezvényén.
Persze ha a lemondott (KB 40-50 busz)) buszokat is beleszámoljuk akkor tényleg voltak vagy 20 ezren is.
Kérdező ne erőlködj már????
Számold bele a réten legelő teheneket is - úgy mégtöbben voltak!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!