A Tisza rendezvényen miért ennyire unalmasak a szónokok?

Én a atv Sprirt-en nézem és éppen most volt a Nagy Ervin kirohanása, hát ez az ember csak árt az őrjöngésével.
Most végre MP beszél, de nagyon unalmas, mert ezt már százszor elmondták mások korábban. Én többet vártam.
Jó, hogy nem mentem ki. Ebből ennyi elég volt.

Én nem értem, hol szélsőjobboldali dumát lök, hol szélsőbaloldalit és a tömeg meg néz mint a birka.
Ez a felszólalás nagyon össze lett lopkodva innen-onnan.
Most jött el a hazudozás ideje, mint több százan megfagynak, elvonják a pénzt a gyermekvédelemről, bezárják az óvodákat, az aksi gyárak mérgezik a földjeinket, stb.
Ez az év legjobb bohózata egy Fideszes NER lovagtól.
Ez a pali nem százas.

7# Látom értelmezési problémáid vannak, ha nem érted a beszédet.
(Még messze vagyok a nyugdíjas kortól, ne aggódj)

Azért ez elég szomorú, hogy hova jutottak a pártok egy megemlékezésen. Csak a gyűlölet, agresszió szítása megy.
Azon már csak röhögök, hogy pont MP szólal fel a hölgyek érdekében, amikor semmibe vette eddig a nőket. Tiszta röhej ez a beszéd.
Most a nyugdíjasokat kezdi kábítani, igérget 200 eFt-os Szép kártyát. Lám-lám rátelepedik a Fidesz Szép-kártyájára. Ilyet még Fletó sem mondott soha.
Olyan demagóg populista dumát lök, hogy elképesztő.

MP nem tudott újat mondani ebben a beszédben, szinte a korábbi Fideszes retorikát nyomta.
Most a Talpra magyar megy éppen, hát ezt a fidesz korábban már eljátszotta.
Össze van lopkodva az egész beszéd innen-onnan, főleg a Fidesztől. Hát, végül is MP ott szocializálódott, nem is vártunk mást.
Csak röhögni lehet rajta.
Szerencsére vége van ennek az agymenésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!