Magyar Péter beszédére miért csak 9000-en mentek ki, amikor állítólag 3,5 millió biztos szavazója van – valami itt nem kerek, ugye?
Figyelt kérdés
ma 09:50
1/12 anonim 

válasza:

Mert mondjuk sok szimpatizánsnak se ideje se lehetősége hogy a fél országot átutazza egy beszédért.
2/12 anonim 

válasza:

Szerintem örülhetnek, ha bejutnak a parlamentbe. Szánalmasan kevés támogatójuk van, csak el akarják hitetni velünk a ballibek, hogy sokan vannak. OV minden eddiginál nagyobb 2/3-dal fog győzni, a második pedig a MiHazánk lesz, a Tisza pedig vagy bejut, vagy nem.
3/12 anonim 

válasza:

A fidesz rendezvényein miért külföldi bértapsolók vannak, amikor állítólag az Magyarország 2/3-a támogatja azokat?
Valami itt nem kerek, ugye?
4/12 anonim 

válasza:

A lárvák még nem mászóképesek szerintem azért.
5/12 anonim 

válasza:

Például mert a Tisza nem buszoztatott közpénzből.
6/12 anonim 

válasza:

Volt az 120 ezer is. Tovabbi szép vergődést.
7/12 anonim 

válasza:

Orbán beszédén miért csak pár ezer közpénzen buszoztatott bértapsoló volt, miközben az orszag 2/3 őket támogatja. Nem értem.
9/12 anonim 

válasza:

Reditem láttam egy poszot a Fideszes első sorról.
Hát, inkább legyen csak 1000 tenni akaró ember az én beszédemen mint 10000 azokból a figurákból.
Azért az elég gáz, hogy mindenfél alkesz fejű, fogatlan tipikus közmunkás kinézetű, lezüllött figurák kíváncsiak az emberre. A fejekből ítélve szerintem azt se tudták, hogy milyen rendezvényen vannak :D
10/12 anonim 

válasza:

Azért mert a Toróczkai László beszédére mentek el, értelmes embert hallgatni.
*Mi hazánk *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!