Magyar Péter miért akart március 15-én Orbánt utánozva bolondot csinálni az országból?
Magyar Pétert meghallgatni különben is felér egy önkínzással, miután toxikus személyisége ontja magábal a megbetegítő mérget. De azok után, hogy Magyarnak egyetlen szava nem volt arról, hogy az ország miniszterelnöke dehumanizálta, poloskának nevezte a vele egyet nem értőket, újságírókat, bírákat, civileket, normális ember kijózanodik és távozik.
A Fideszen belüli hatalmi harc a két rivális között, miután Magyartól a korrupciós pénzeket elvették, nem Magyarország ügye, hanem két sötét bűnöző hatalmi harca. Ezen kívül van a haza ügye, amihez arra lenne szükség, hogy az emberek felszabaduljanak végre a Fidesz mételye alól, akár Orbán, akár magyar adja elő, és önállóan gondolkozzanak.

Szép próbálkozás dks troll.
De hatalmas volt a Tisza rendezvény és ami késik nem múlik :-)

Az a baj, hogy ahogyan peregnek a homokszemek lefelé úgy lesz egyre súlyosabb Veclav Havel szavai 2002-ben 0rbánról: Ha ez az ember mégegyszer hatalomra kerül, Isten óvja Európát és a magyarokat.
Tegnap még csak poloskázott, de mi lesz jövőre, Március 15-én? Mert az biztos hogy nem fogja hagyni, hogy a Tisza átvegye a stafétabotot! Már 4 millió szavazója van a Tiszának, olyan embereket mozgósított, akik 2014 óta nem szavaznak, és olyanokat is, akik akkor töltik be 26-ban a 18 életévüket.

"Magyar Pétert meghallgatni különben is felér egy önkínzással, miután toxikus személyisége ontja magábal a megbetegítő mérget."
Lefordítom: előítéletes görcsként, felháborodva a saját fantáziámon, amit látás helyett használok, idejöttem kérdésnek öltöztetve megmondani a frankót hőn szeretett úrnőm hatalmas örömére.
Érints füvet bro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!