Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire lehet következtetni,...

Mire lehet következtetni, hogy sokkal több fiatal volt látható a Fidesz gyűlésén mint a Tisza pártén?

Figyelt kérdés

Néztem mindkét közvetítést és sokkal több - sőt szebb/csinosabb/igényesebb - fiatalt lehetett látni a Fidesz megemlékezésén.

Lehetséges, hogy már most beérett a Fidesz fiatalokat megszólító intézkedései (SZJA mentesség 25 alatt, munkáshitel a szakmunkásoknak, külföldi nagyberuházások a diplomás fiataloknak, fiatal anyák adómentessége, csok/babaváró stb.)?

Illetve lehet azért is szebbek ezek a fiatalok, mint a Tiszások, mert itt többek között a NER elit fiatalsága valamint a kedvezményezett diplomás fiatal elit míg a Tisza párt gyűlésén az elkeseredett/tehetetlen, plebejus, elitellenes, nehéz sorsú családban felnőtt fiatalok jelentek meg?

Elképzelhető, hogy ez már egy olyan jel, ami már azt mutatja, hogy a szenilis nyugdíjasok, vidéki ostobák mellett a széles jómódú fiatal réteget/fiatal családokat is maga mellé tudta állítani a Fidesz?

ma 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Orbán gyűlésére meghívottak mehettek, szóval nem jó kiindulópont ezt nézni hisz nem reprezentatív.

Az egyetlen érdemi levonható információ hogy még így is 3szor annyian voltak a TISZA rendezvényén.

ma 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Én pont fordítva láttam, de gondolom ez megint a provokáció része.
ma 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Kamu kérdés
ma 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Orbán beszédére buszok százaival vitték a résztvevőket...
ma 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Én kint voltam a miniszterelnök rendezvényén és valóban sokan voltunk fiatalok. Én 38 vagyok, de sok huszonéves volt. Az #1-es pedig kamuzik, mert semmilyen meghívottakról nincs szó, én sem kaptam semmilyen meghívót.
ma 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
4, a fiatal demokraták tömegeit 60 felett (szegények már nem is mozdíthatók)
ma 18:01
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Papika, nem kéne lecserélni a szemüveged?

#5 Meséld már, akkor mégis hogy jutottál be?

www.youtube.com/watch?v=yrvYAc5Atxs

Hisz csak karszalaggal lehetett bejutni.

ma 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Több ezer szebbnél szebb lány volt a Tisza tüntetésén, tanúsíthatom.
ma 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Leginkább az, hogy normális fiatal nem akar menni egyikre se, de a fideszes politikusok kirendelték a korosztályba való gyerekeiket, odabuszoztatták mindenhonnan.
ma 19:47
 10/11 A kérdező kommentje:
#9: Normális fiatalt nem érdekli, hogy diktatórikus orosz/kínai gyarmatban vagy demokratikus jóléti európai országban fog felnőni - ha nem is ő, de - majd a gyermeke?
ma 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!