Ruszin Szendi elszólása mennyi mínusz szavazatot jelent majd Tiszának?
Figyelt kérdés
Azt mondta most,hogy bűn volt eltörölni a sorkatonai szolgálatot.Erre biztosan kampányt épít majd fel a Fidesz.ma 15:23
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez jó beszólás volt, mert ezt még a baloldali kormány törölte el.
2/9 anonim 

válasza:

Semennyit. Mivel igazat szólt ez inkább hozni fog nekik. Bár nekem a Tisza nem szimpatikus, de ha visszahozzák a kötelező sorkatonai szolgálatot akkor hajlandó vagyok rájuk szavazni. Viszont kéne valami biztosíték, hogy ez nem csak választási ígéret.
3/9 anonim 

válasza:

"Erre biztosan kampányt épít majd fel a Fidesz."
A Fidesz és a MHM évek óta puhít a sorkatonasággal és a szavazók nagyobb létszmát kitevő idősebbek igencsak nosztalgikusan tekintenek erre. Ez nem hinném, hogy támadási alap lenne a Fidesz részéről, ez pont nekik kedvez.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen,de a Fidesz is igennel voksolt,kellettek a kétharmados döntéshez.
ma 15:28
5/9 anonim 

válasza:

"Szerintem ez jó beszólás volt, mert ezt még a baloldali kormány törölte el."
Így igaz és a fidesz leváltása után haladéktalanul vissza is fogjuk állítani.
7/9 anonim 

válasza:

"Igen,de a Fidesz is igennel voksolt,kellettek a kétharmados döntéshez."
És nem ismered még a fideszt? Ők csak ígérgetnek. Ahhoz hogy itt valódi sorkatonaság legyen le kell őket váltani!
8/9 anonim 

válasza:

"Ezt hol mondta?"
Eddig még mindenhol. Ha te nem hallottad akkor sehol sem voltál ott.
9/9 anonim 

válasza:

#8: igazán érett, felnőtt emberhez méltó reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!