Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki értelmiség bűne,...

Az ellenzéki értelmiség bűne, hogy 15 éve etetik reményekkel az ellenzéki szavazókat reményekkel, aztán 4 évente, sorozatban negyedszerre akkor pofánverést kapnak az ellenéki érzelmű szavazók, hogy a foguk kiesik a helyéről, sőt az egész fogsoruk?

Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, és ezt érzem.

ma 14:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%

dehogy vagy te ellenzéki. Az óellenzék se volt ellenzéki, Gyurcsány, Ungár, stb.

Az első igazi ellenzék aki kívül esik a Gyurcsány-Orbán rablóbandán az csakis a TISZA.

2026-ban lesz majd koppanás, de jók ezek a kérdések, kényelmesedjetek csak el :-)

ma 14:14
 2/21 anonim ***** válasza:
16%

Részben jól érzed, de ettől összetettebb ez a dolog.

Például a jelen helyzetből kiindulva, már megint egy olyan messiás a legnépszerűbb ellenzéki, aki amúgy maga is fideszes, NER ember. (vagy volt)

Konkrétan 1 hónappal a színre lépése előtt, 2024 február elején arról beszélt a TV-ben, hogy a fidesznek sok mindent köszönhetünk és jó úton haladunk stb stb...

Ebből következik, hogy a hirtelen maga mellé állított tömeg egyre nagyobb részében tudatosul, hogy ő is csak egy a tolvaj bandából... ezért okozatosan lemorzsolódnak, elbizonytalanodnak így mire jön a szavazás már megint csak egy maximum erős ellenzéki párt jön össze.

ma 14:14
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
A fidesz morzsolódik le mert nem működik a közpénzből irányított lejáratás, sőt 10%-ot ráver a fidesz
ma 14:15
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
re
 5/21 anonim ***** válasza:
68%
még a nézőpont szerint is gyengült a fidesz
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
Mivel a választás aránytalanul van megalkotva, ha a tisza akár 2-3 %kal ráver a fideszre, neki is 2/3-a lesz 2026ban. De ennél többet fog
ma 14:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Tőlem nagyobb ellenzéki nincsen, utálom a Fideszt. 15 éve hülyítetek minket, ellenzéki szavazókat, hogy lesz bármi változás... 22 után sokkot kaptam. Utálom a lopást, a gyűlölködést, Orbánt.
ma 14:18
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem eljött az ideje, hogy hagyjuk nyerni az ellenzéket. Akkor majd megértik, hogy az igazi pofánverést az ellenzék osztja le.

Én éltem a Gyurcsány korszakban. Jól láthattuk a következményeit annak is, ha nincs 2/3-ad.

A Vizzya sem szent, de nincs ember a földön azokon kívűl, akik az elmúlt másfél évtizedben vezették a rendszert, hogy egyáltalán átlássa ezt a rendszert.

A Viktort az ellenzék váltja le, az kíméletlen pofánverés lesz mindenkinek. Viktort ember nem válthatja le, úgy, hogy abból jó sűlhessen ki.

Így marad a mesterséges inteligenciába fektetett reményünk. Talán majd az leváltja ezt az egész ocsmány rendszert, amit politikának nevezünk.

ma 14:18
 9/21 A kérdező kommentje:
Miért vertek át minket, ellenzéki szavazókat, hogy elkergetitek a Fideszt?? Aztán sehol semmi... 15 éve folyamatosan becsaptok minket!
ma 14:19
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

*Vizzya = Vittya

lekopott a bilentyűzetem és nem telik újra. bocsi

ma 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!