Az ellenzéki értelmiség bűne, hogy 15 éve etetik reményekkel az ellenzéki szavazókat reményekkel, aztán 4 évente, sorozatban negyedszerre akkor pofánverést kapnak az ellenéki érzelmű szavazók, hogy a foguk kiesik a helyéről, sőt az egész fogsoruk?

dehogy vagy te ellenzéki. Az óellenzék se volt ellenzéki, Gyurcsány, Ungár, stb.
Az első igazi ellenzék aki kívül esik a Gyurcsány-Orbán rablóbandán az csakis a TISZA.
2026-ban lesz majd koppanás, de jók ezek a kérdések, kényelmesedjetek csak el :-)

Részben jól érzed, de ettől összetettebb ez a dolog.
Például a jelen helyzetből kiindulva, már megint egy olyan messiás a legnépszerűbb ellenzéki, aki amúgy maga is fideszes, NER ember. (vagy volt)
Konkrétan 1 hónappal a színre lépése előtt, 2024 február elején arról beszélt a TV-ben, hogy a fidesznek sok mindent köszönhetünk és jó úton haladunk stb stb...
Ebből következik, hogy a hirtelen maga mellé állított tömeg egyre nagyobb részében tudatosul, hogy ő is csak egy a tolvaj bandából... ezért okozatosan lemorzsolódnak, elbizonytalanodnak így mire jön a szavazás már megint csak egy maximum erős ellenzéki párt jön össze.

Szerintem eljött az ideje, hogy hagyjuk nyerni az ellenzéket. Akkor majd megértik, hogy az igazi pofánverést az ellenzék osztja le.
Én éltem a Gyurcsány korszakban. Jól láthattuk a következményeit annak is, ha nincs 2/3-ad.
A Vizzya sem szent, de nincs ember a földön azokon kívűl, akik az elmúlt másfél évtizedben vezették a rendszert, hogy egyáltalán átlássa ezt a rendszert.
A Viktort az ellenzék váltja le, az kíméletlen pofánverés lesz mindenkinek. Viktort ember nem válthatja le, úgy, hogy abból jó sűlhessen ki.
Így marad a mesterséges inteligenciába fektetett reményünk. Talán majd az leváltja ezt az egész ocsmány rendszert, amit politikának nevezünk.

*Vizzya = Vittya
lekopott a bilentyűzetem és nem telik újra. bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!