Orbán azért beszél folyton elnyomásról, azért lát mindenhol ellenségeket maga körül, mert gyerekkorában őt is elnyomták a szülei, és ebbe betegedett bele?

Én 2 percig birtam.
Ennyit bir a gyomrom ebből.

A kedvenc könyve a "Diktátorok kézikönyve" (Bruce Bueno de Mesquita · Alastair Smith)
Lépésről lépésre pont azt csinálja amit ott olvasott.

“Az egyszemélyes drámáját vetíti ki mindenre. Elmebeteg.“
Nem tudom. Azt viszont tudom, hogy Orbánnak teljesen igaza van abban, hogy az unió rossz irányba halad és elnyomó birodalmi politikát folytat. Ehhez semmi köze nincs annak, hogy milyen volt a miniszterelnök gyermekkora.:)

“Én 2 percig birtam.
Ennyit bir a gyomrom ebből.“
Pedig ez volt az egyik legjobb beszéde.
Komolyan mondom született szónok-zseni ez az Orbán!

Nézd, a történelem során Magyarországot többször elnyomták: a törökök, a habsburgok majd a szovjetek is.
Ma is van elnyomás, csak másmilyen. Évekkel ezelőtt az egyik teológus is leírta, hogy ma azt jelenti jófejnek lenni, ha kiteszed a szivárványos profilképet. Ma ezt várják el. Ellenben Orbán mer ragaszkodni a keresztény család modellhez.
Vagy ott van Ukrajna fegyverrel való támogatása. Magyarország nyilván akkor lenne "jó fej", ha a többi 26 tagországhoz hasonlóan ezt támogatná.

"az unió rossz irányba halad és elnyomó birodalmi politikát folytat."
Nem oroszországgal kevered aki folyton azon ügyködik hogy a szovjet utódállamokat hogy tudná leigázni, rájuk a befolyását kiterjeszteni?
Tényleg ennyi a propagandátok, hogy minden amit ti vagy a gazdáitok csináltok, azt rákiabáljátok másra?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!