Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki már huzamosabb ideje nem...

Aki már huzamosabb ideje nem belföldön él, az miért érdeklődik a magyar politika, magyar hírek iránt?

Figyelt kérdés
Ez a honvágynak egyfajta megnyilvánulása?

ma 11:26
 1/5 UlfOrmson ***** válasza:
76%
gondolom figyelik, hogy mikor lesz számukra élhető az ország (pl. mikor bukik meg a "nagyszerű" kormányunk)
ma 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Az szép. A szart vigyük el mi, aztán hazajön a jóba.
ma 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
"mikor lesz számukra élhető az ország". Az még pár évtized, ha esetleg sikerül eltakarítani a diktatúrát jövőre. Ha nem sikerül, akkor az is esélyes, hogy semmikor. Az emberek mentalitása változott meg, egy új generációnak kell felnőnie. Rendkívül szomorú nézni az ország pusztulását, én csak néha nézek híreket, otthon családom van, de nagyon fáj az egész.
ma 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
"aztán hazajön a jóba". Te még nem jártál ezek szerint az országon kívül, és elhiszed, hogy az a jó, amiben te élsz. Ez a legszomorúbb az egészben (mármint ha ezt komolyan gondolod, de nyilván csak trollkodsz)
ma 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:

12 éve jöttem el otthonról és ez nem úgy történt, hogy soha többé, kicsit terv nélkül történt.

Máig nehéz elfogadnom azt, ami Magyarországon történik, azt meg végképp, hogy az emberek, ezt máig hagyják, mintha legitimalizálnák azt, ami az országgal történik. Nem úgy jöttem el, hogy soha a büdös életbe nem fogok visszamenni és még ma is reménykedek benne, de erre egyre kissebb essélyt látok.

Nekem ez a motivációm.

ma 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!