A magyar melegközösség miért nem tüntet a Pride betiltása ellen?
Szerbiában a nép okosan tüntet a kormány ellen, mióta az újvidéki pályaudvar tetőszerkezete leomlott és ezzel 15 ember hunyt el.
De nálunk, miután a homofób maharadzsa az évértékelőjében bejelentette, hogy "nem lesz Pride", azóta nem lázadt fel senki, még az LMBTQ-közösség sem, pedig aztán indokolt lenne.
Vajon a homoszexuálisok ennyire félnek kiállni magukért? Vagy mert mégis támogatják a kormány új elképzelését?
A válaszokat előre is köszönöm!

Azért nem tüntetnek, ők azt tervezik, hogy megtartják a bulit annak ellenére is, amit a miniszterelnök bejelentett.
Több kommentet is olvastam, hogy "eddig sosem voltam, Pride-on, de most ott leszek". Karácsony Gergely is fűti őket, hogy lesz Pride, stb.
Szóval ők a lázadásukat nem tüntetéssel mutatják ki, hanem azzal, hogy tovább szervezik a Pride-ot.

Baromi egyszerű: A többség nem akarja mutogatni magát félmeztelenül bedrogozva, hanem élik a maguk normál hétköznapjait melegként, transzként, ahogy normálisan teszik. A magyar meleg-közösség nagy része ellenzi a "Pride"-t, és nem is vesznek rajta részt.
A Budapesten "felvonaglók" 90%-a külföldről érkezik.
Ez inkább exhibicionista, dekadens elemek felvonulása. Ok. Legyen Magyarországon is, de mondjuk Kecskeméten, a repülőtéri úton, ahol csak maguk közt lennének. Az már nem lenne Ok?

ma 16:04
Itt simán mindenki "náciz", mert MHM-es vagyok, és népszerűsítem a pártot.
Több meleg ismerősöm is van. 2 olyan fiú-fiú pár is, akik rendszeresen jönnek segíteni a városunkban létező időseket segítő mozgalom hívására. Mindenki tudja, hogy melegek, de senki nem bántja őket emiatt nálunk, mert attól, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, jó emberek.Nem reklámozzák, és nem is akarnak mást erre bíztatni. Ez lenne a lényeg.

ma 16:39
Nem írtam, hogy a barátaim, hanem "ismerősöm". ( De, tényleg segítőkész, rendes srácok.)
Viszont van egy orvos barátom, most már 36 éve, aki Nigériából jött ide tanulni, és itt maradt Magyarországon, családot alapított. Na, Ő...jobban védi a magyarságot, mint én valaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!