Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán kilépteti, vagy miatta...

Orbán kilépteti, vagy miatta kidobják az országot az EU-ból?

Figyelt kérdés

Orbán egyértelműen a keleti blokkhoz tartozik. Se ő nem akar a nyugathoz tartozni, se a nyugat nem kér belőle.

Persze (még) nem lehet egy tagállamot kitenni, csak felfüggeszteni, de a szabályokat meg is lehet változtatni.

ma 11:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
#18. Miért ne lennénk? A gazdasági együttműködés lényege épp az, hogy nem politikai. Nemhogy nekünk is benne kéne lenni, de még az oroszoknak is. Természetesen ez csakis úgy képzelhető el, hogy az egymás belügyeibe beleugató korszaknak ezzel együtt végleg vége.
ma 12:18
 22/32 anonim ***** válasza:
17, ha az én érvelésem primitiv, gondolj bele, a németek, mit gondolhatnak a magyar politikáról, ha ennyi év után sem jön be, amit a magyarok mondanak róluk és politikai számokban sem látszódik ezt igazolni.
ma 12:23
 23/32 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy új EU jellegű szövetség elég abszurd dolog. Az egész onnan indul, hogy több év mire végig menne a jelenlegi EU bürokratikus útján, meg eleve az EU parlamentnek is 2/3-al kéne megszavazni. ( ami Orbán frakciója nélkül nincs meg) plusz minden Eu-s országnak is külön-külön jóvá kéne hagyni, van ahol szintén 2/3-al kéne a parlamentnek elfogadnia q fennáló szerződések felmondást majd az új szerződések ratifikálását.
ma 12:27
 24/32 anonim ***** válasza:
12%

“ha az én érvelésem primitiv, gondolj bele, a németek, mit gondolhatnak a magyar politikáról, ha ennyi év után sem jön be, amit a magyarok mondanak róluk és politikai számokban sem látszódik ezt igazolni.“

Mi az hogy nem jött be?

Németországban migránsterror tombol!

ma 12:29
 25/32 anonim ***** válasza:
"és politikai számokban sem látszódik ezt igazolni" A CDU átvett sokat az AFD programjából, ìgy nyertek. Plusz a Cdu eleve megosztott Orbánt illetően.
ma 12:29
 26/32 anonim ***** válasza:
71%
24, rendszeresen járok Németország több részére is és túlélők sokaságát látom folyamatosan és én is olyan szuperhős vagyok, hogy bár megszámlálhatatlanul sokszor volt Németországban az elmúlt 10 évben, soha, semmilyen attrocitás sem ért, sem keleten, sem nyugaton.
ma 12:30
 27/32 anonim ***** válasza:
12%

“rendszeresen járok Németország több részére is és túlélők sokaságát látom folyamatosan és én is olyan szuperhős vagyok, hogy bár megszámlálhatatlanul sokszor volt Németországban az elmúlt 10 évben, soha, semmilyen attrocitás sem ért, sem keleten, sem nyugaton.“

Nézd, ha csak hetente egy ember hal meg migránsbűnözés következtében Németországban, már nem értem meg beengedni a bevándorlókat.

Egymást érik ott a terrortámadások.

Nem véletlenül forrong a német belpolitika.

ma 12:33
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem nézek, járok ki rendszeresen és a családom kint él.

A valóság nagyon más, mint, amit Magyarországon a politikusok hinni akarnak Németországról, vagy el akarnak hitetni az emberekkel.

Van probléma? Rendszerszintű? Még mindig nem.

Ráadásul az AfD pont abban a keleti régióban a legerősebb, ahol tapasztalatból mondom, hogy szinte nem létezik a migráció.

ma 12:37
 29/32 anonim ***** válasza:
44%

"10 éve ezt a szrsgot nyomatja a magyar politika és rohadtul nincs német kalifátusnak, nyoma sem."

Magyarországon korrupció sincs.Tökéletes az oktatás, egészségügy.

Elég ránézni a választási eredményekre.

ma 12:50
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Nekünk kell kirúgnunk Orbánt a búsba!!!

Magyarország marad Európában!

ma 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!