Az utolsó napjait éli a pride magyarországon?

A prájd szerintem oda kerül ahol már egy évtizede lennie kellene, valami zárt területre Budapest külvárosi részén, ahol nyugodtan megrendezhetik, vonulgathatnak és azt tehetnek amit akarnak, csak nem kell mindenkinek elviselnie aki nem kíváncsi rá.
Rengeteg pénzbe került az államnak és a fővárosnak minden évben és zavarta a közlekedést, a célja pedig csak a hergelés, polgárpukkasztás volt, semmi más.
Mielőtt a futóversenyekkel jön megint valaki mint egy másik kérdésnél: nem, szerintem a futóversenyeknek sincs helye a belvárosban a főutakon. Azokat sem kellene ott engedni és rendezni.

#12 A Sziget szervezője nem jelenthet be olyat ami nem a hatásköre. Ha a törvény nem teszi lehetővé akkor ott nem rendezhetik meg.
Vagy választhatnak hogy 18 éves minimum korhatárt szabnak meg a belépők számára és akkor lehet ott a prájd.

14.
Milyen pride?

#13: Aki nem fogná, a 12-es választ nem a Pride védelmében írtam (igaz nem is ellene), hanem mert így van. A Sziget szervezője nyilatkozta, hogy odavenné ha máshol betiltják. Ez tény, elhangzott.
https://www.youtube.com/watch?v=WSIpJgP7Kew
De igen, a Sziget hatásköre mit vesz oda. A rendezvény idejére a rendező cég magánterülete a Hajógyári sziget mert kibérli. Magánterületére azt enged be, akit akar. Ezt sem én állítom, még mielőtt valaki szája habozni kezdene, hanem ez a törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!