Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nyomatják még mindig a...

Miért nyomatják még mindig a homofóbiát?

Figyelt kérdés

Aki ostoba, tanulatlan az eddig is homofób volt.

Most azt hiszik ettől több szavazójuk lesz?

márc. 8. 19:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Én sem értem a baloldal+tisza part között pedig elég sok a homofób. Szájert meg Bese atyát is a szájukra vette a sok homofób!
márc. 8. 19:59
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Mert Trumpnok bejött a transzfóbsággal és azt hiszik, hogy nekik is be fog a homofóbsággal.

Plusz 2slgtqai+ lobbistának lehet bélyegezni azt, aki felszólal az uszítás ellen.

De remélhetőleg ez is kontraproduktív lesz.

Nem kell szeretni az a melegeket, de szerintem ez az állandó basztatása az embereknek egyre irritálóbb. Akár egy személy, akár egy közösség ellen irányul, már nagyon fárasztó. 15 éve hatalmon vannak, ha valami szar az országban, akkor az az ő saruk.

márc. 8. 20:02
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Senki sem nyomatja. Egyszerűen vannak emberek akik tisztában vannak vele hogy a szexualitásnak van normális formája is. Létezik két nem, férfi és nő és köztük történik. Ne dőlj be mindenféle aberrációnak.
márc. 8. 20:11
 4/19 kutyafule4 ***** válasza:
46%
#1 vicces, hogy már a homoszexualitást összemossátok a pedofíliával, ezt is a Fidesz nyomta be a fejekbe tölcsérrel. Az már más kérdés, hogy milyen pedofilbotrányaik vannak...
márc. 8. 20:11
 5/19 A kérdező kommentje:

És ezt ki dönti el?

Akkor holnaptól jöhetnek a tolószékesek, mindenféle betegséggel élők diszkriminációja.

Ezt fasizmusnak hívják, amire nem büszkének kellene lenni, hanem büntetni.

Más emberek életét tönkretenni, korlátozni politikai haszonszerzés céljából, erkölcstelen.

márc. 8. 20:29
 6/19 anonim ***** válasza:
9%
A homofób az, aki attól fél, hogy testi kapcsolatba kerül egy vele azonos nemű személlyel. Szóval én is az vagyok, ahogy az ország többsége is.
márc. 8. 20:29
 7/19 A kérdező kommentje:

Akkor menj pszichológushoz!

márc. 8. 20:31
 8/19 anonim ***** válasza:
18%
9. Mert nem szeretnék a saját nememmel megegyező személlyel dugni? Inkább kihagyom.
márc. 8. 20:34
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
#10: Nem kell ezt akarnod, csak hagyd békén azokat, akik meg ezt szeretnék. Nem olyan bonyolult.
márc. 8. 20:38
 10/19 anonim ***** válasza:
16%
11. Semmi bajom nincs velük, van is ilyen ismerősöm. Vele sincs bajom.
márc. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!