Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van politikai haszna...

SzocdemOliver kérdése:

Tényleg van politikai haszna a Fidesznek abból, hogy ennyire elítéli és gyalázza a másságot? Még közöttük is rengeteg érintett politikus van, akiket a fideszesek elfogadnak (például Szájert) Aki nem fideszes, de meleg, azt miért kell gyalázni?

Figyelt kérdés

ma 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Kell ellenségkép a magyar embereknek. Ez is a ... propaganda része.
ma 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
A fidesz, mindig mindent mér. Valószínű, felmérésük alapján, elég sok ember elítéli őket, lehet vele szavazatot szerezni. A fideszben ne keress elveket, logikát, bármilyen irányvonalat. Egy cél alá rendelnek mindent, az meg a politikai hatalom megtartása.
ma 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Ismerik az aktív keresztény réteget, tudják hogy gondolkodnak, nagyon jól meglátták hogy ez nem egy kis szavazótábor…

Egy hithű keresztény számára a buzulás nagyobb bűn, mint a korrupció vagy a lopás. Sajnos ez van, én ilyen közegben nőttem fel, tudom hogy gondolkodnak és amit a fidesz csinál kiválóan kiszolgálja a keresztények igényeit: (mégha csak kommunikáció szinten történik) ingyen pénzosztás a gyerekért, rengeteg pályázat kiírás a keresztény közösségeknek, LMBTQ elleni harc, Izrael támogatása, muszlim migráns ellenesség).

Ezt a szavazó bázist a TISZA sajnos nem fogja tudni megszerezni, ez a FIDESZ-é, ezen dolgoznak most is hogy őket és a kommunizmusban traumatizált nyugdíjas réteget megerősítse.

ma 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Igen, elég sok csőcselék neonáci meg proli szavazatot lehet ezzel bezsebelni. Itthon meg van ezekből bőven.
ma 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre (is) nagyon vevő a nép...
ma 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
De nem azért, de szerintem Szájer nem meleg, hanem biszexuális....
ma 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:

"Tényleg van politikai haszna a Fidesznek abból, hogy ennyire elítéli és gyalázza a másságot?"

Mutatnál pár példát arra amiben a fidesz "elítéli és gyalázza a másságot"?

Mert ezen az oldalon is állandóan az ellenzékiektől érkezik ilyen megjegyzés, komment, nem a fideszesektől.

Szóval mikor és mivel is tettek ilyet?

ma 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!