Tényleg van politikai haszna a Fidesznek abból, hogy ennyire elítéli és gyalázza a másságot? Még közöttük is rengeteg érintett politikus van, akiket a fideszesek elfogadnak (például Szájert) Aki nem fideszes, de meleg, azt miért kell gyalázni?
Ismerik az aktív keresztény réteget, tudják hogy gondolkodnak, nagyon jól meglátták hogy ez nem egy kis szavazótábor…
Egy hithű keresztény számára a buzulás nagyobb bűn, mint a korrupció vagy a lopás. Sajnos ez van, én ilyen közegben nőttem fel, tudom hogy gondolkodnak és amit a fidesz csinál kiválóan kiszolgálja a keresztények igényeit: (mégha csak kommunikáció szinten történik) ingyen pénzosztás a gyerekért, rengeteg pályázat kiírás a keresztény közösségeknek, LMBTQ elleni harc, Izrael támogatása, muszlim migráns ellenesség).
Ezt a szavazó bázist a TISZA sajnos nem fogja tudni megszerezni, ez a FIDESZ-é, ezen dolgoznak most is hogy őket és a kommunizmusban traumatizált nyugdíjas réteget megerősítse.
"Tényleg van politikai haszna a Fidesznek abból, hogy ennyire elítéli és gyalázza a másságot?"
Mutatnál pár példát arra amiben a fidesz "elítéli és gyalázza a másságot"?
Mert ezen az oldalon is állandóan az ellenzékiektől érkezik ilyen megjegyzés, komment, nem a fideszesektől.
Szóval mikor és mivel is tettek ilyet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!