Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki találkozott már olyan...

Valaki találkozott már olyan Fideszessel, aki nem az M1-es hazugságpropagandát mondta fel, hanem képes volt konstruktívan érvelni dolgok mellett?

Figyelt kérdés
Egyébként akiket így Facebookon látok fideszesek, azok tényleg így gondolkodnak, vagy ezek csak botok? Sokszor magam sem tudom eldönteni.

ma 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
Kapaszkodj meg én még olyan kormányváltásra, Tiszára, Magyar Péterre nyitott emberekkel is találkozol, akiknek nem tetszik sok dolog a Fidesszel kapcsolatban, aztán még is kb szóról szóra mondják vissza az M1-es propagandát, amit hallottak Zelenszkijről, Ukrajnáról, Trumpról stb...
ma 15:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezz tőlem bármit. Nem nézek tv-t.
ma 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Én olyan balossal szeretnék találkozni, aki nem a nyelexes kormányutáló propagandát mondja fel.
ma 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Konkrétan mi a hazugság, amit az M1-n hallottál? Mert leginkább a nektek nem tetsző tényeket szoktátok annak hívni...
ma 16:04
 5/11 A kérdező kommentje:

1) és ők alapból fideszek? Én inkább olyanokkal találkozom, akik hallanak valamit és bizonytalanodnak. Pl van egy Svájcban élő haverom, akinek a szülei fideszesek. Végül az ellenzékre szavazott de mondta h otthon ezért leszidtak, mert h o meg nem emlekezhet ra, kicsi volt, de ok, a szulei, sokkal rosazabbul eltek Gyurcsany alatt.

Hany ilyen ember lehet akit a sajat begyepesedett csaladja bizonytalanit el

ma 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

"nektek nem tetsző tények"

Jaj de aranyos eufemizmus a fideszes hazugságokra. :)

ma 16:06
 7/11 A kérdező kommentje:
4) jo parszor helyre kellett igazitani amkt mondtak.
ma 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
A helyreigazítási dolgok apróságok voltak. De a fő dolgokba igazuk van.
ma 16:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mint az Orbán család baráti társaságába tartozó Fideszes pedofilok mentegetése.
ma 16:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, ezek általában azok akik amúgy okosak de a rendszer haszonélvezői.
ma 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!