Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy fideszes szavazót már...

Egy fideszes szavazót már csak az tart Orbán mellett, hogy visítsanak a lipsik?

Figyelt kérdés
Én egy pedofilbarát, hazaáruló, számtalan erkölcsi gyalázatba keveredett és most már gazdaságilag is alulteljesítő rablókormány mellett nem tudok elképzelni más érvet, mint hogy valakiket még jobban gyűlöl (vagy fél tőle) a szavazója. Mert ha ezeket felemlegetem nekik, mindig az a válasz, hogy de gyurcsány alatt se volt jobb.

tegnap 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
A lipsik a pedofilbarátok. A Fidesz szigorította a gyermekvédelmi törvényt, és most jóval több pedofil ül börtönben, mint 2010 előtt.
tegnap 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom mi lehet az az aljaság amitől a fideszre vetemedik egy ember.
tegnap 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Nem kérdező.

Azonban rengeteg embert győz meg arról hogy inkább a fideszre szavazzon, amikor hozzád hasonlókkal találkozik vagy ilyen szövegeket lát mint a kérdésed.

tegnap 22:30
 4/10 A kérdező kommentje:

"A Fidesz szigorította a gyermekvédelmi törvényt"

Ezt inkább kényszercselekvésnek hívnám, mikor a pedofil el akarja leplezni a késztetéseit azzal, hogy a pedofilokat támadja. Egyébként Magyar Péter végigjárta illetve akarta járni az intézeteket, ahová nem merték beengedni, olyan állapotok voltak.

"és most jóval több pedofil ül börtönben, mint 2010 előtt"

Az is jó, mikor a pedofíliátokat 15 évvel ezelőtti kiragadott, ostoba statisztikákkal véditek.

"Azonban rengeteg embert győz meg arról hogy inkább a fideszre szavazzon, amikor hozzád hasonlókkal találkozik"

Egy pedofilt nyilván taszít a normalitás, ezért érzel irántam ellenszenvet.

tegnap 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

#4 Ez a kényszercselekvés amit te csinálsz. Van egy konkrét törvény ami súlyossága miatt még az eu-ban is pereskednek az országunk ellen, de te most próbálod előadni, hogy az nem a pedofilok elleni igen erős fellépés hanem épp ellenkezőleg.

Szóval azzal akarják szerinted leplezni a pedofilokat, hogy nagyságrendekkel súlyosabban büntetik a pedofil cselekményeket. Aha.

Neked a normalitáshoz semmi közöd, még hírből sem ismered. A hülyeséget annál inkább. Szánalmas az erőlködésed.

ma 00:05
 6/10 A kérdező kommentje:

"Van egy konkrét törvény ami súlyossága miatt még az eu-ban is pereskednek az országunk ellen"

Nem a pedofil tartalma miatt pereskednek, hanem a homoszexuálisok jogait érintő részei miatt. Persze értem, hogy miért nem tudsz a kettő közt különbséget tenni, hiszen mindkettőből bőven van a soraitok között, így kissé elmosódnak a határok - de azért próbáld meg.

"Szóval azzal akarják szerinted leplezni a pedofilokat, hogy nagyságrendekkel súlyosabban büntetik a pedofil cselekményeket."

Igen. Mint mondtam a saját pedofil bűneiteket azzal próbáljátok leplezni, hogy sokkal keményebben büntetitek a pedofíliát, mint bárhol máshol (amúgy nem olyan sokkal keményebben azért). Ezt hívják projekciónak, a Pride betiltásával is egy Szájerjózsit kompenzáltok, akit valamiért muszáj volt visszamászatni az ereszen.

A normalitás szót meg tudom, hogy szeretnétek kisajátítani magatoknak, de nyilván nem egy aberrált pedó banda fogja megmondani a normális többségnek, hogy mi a norma. Akkor sem, ha törvényekkel bünteti az olyanokat, mint ő maga.

ma 01:16
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

#6 Miféle homoszexuálisokat érintő tartalma van a gyerekvédelmi törvénynek ami miatt pereskednének?

Megint előbújt belőled a nagyon haladóprogresszív és toleráns ember aki csak épp homofób és hazug.

Annyira ostobán csinálod a hergelést. Mintha komolyan el is hinnéd hogy nem Napnál világosabb hogy hazudsz reggel, éjjel meg este és épp próbálod másra kenni azt amit te és a haverjaitok csináltok.

nem érted miért szavaznak annyian a fideszre pedig elmondtam. A hozzád hasonló ostoba alakok miatt. Nem kérünk belőletek. Ennyi.

ma 01:50
 8/10 anonim válasza:
43%
Milyen gyerek védelemről beszéltek? A fidesz egyik nap utasított el egy törvénytervezetet, ami arról szólt , hogy ha családon belüli erőszak van akkor egyből jönne a 48 órás távolságtartási, ha gyerek is van családban akkor 72 óra egyből. És nem, nem fogok linkelni senkinek, ha ti fideszesek tényleg nem vagytok retardáltak ahogy állítjátok, akkor megtaláljátok magatok is.
ma 02:09
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem ez az elsődleges szempont, hogy visítanak a lipsik, de legutóbb is feljöttem ide a választás estéjén, és valóban végig röhögtem a szenvedésen :)
ma 07:54
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 Akkor mondjuk én is röhögtem, mert már jobban kívántam a semmmire nem jó roncsellenzék bukását, mint a narancsét. Most viszont rajtatok jó érzés ugyanígy röhögni, ahogy kínotokban már a pedofilbotrányotok óta nem találjátok a lépést, hogy mihez kellene kezdeni a Tiszával. Ez van, ha valódi ellenséggel találjátok szembe magatokat, nem pedig gyurcsány ellen kell látszatharcot vívni.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy március 15 hová lesz megrendezve zárt téren vagy vidékre elbujdokolva, ahol nem lesz feltűnő a létszámkülönbség a Tiszához képest :D

ma 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!