Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csodálkoztok, hogy költöznek...

Csodálkoztok, hogy költöznek el az emberek az országból ha 250-300K fizukkal szúrják ki a szemüket?

Figyelt kérdés
Nem lehet megélni ennyi pénzből, maximum elvegetálni. És aki albérletet fizet? Azoknak tényleg semmi nem marad. 1300 Ft/óra meg ilyenek? Aztán menjek heti 70 órában? Ne röhögtessenek már. Ausztriába meg a magyarokat fuvaroztatják ki a cégek mert még így is olcsóbb minket foglalkoztatni mint az osztrákokat. Szomorú ez.
tegnap 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
A magasan képzettek már bőven EU-s csatlakozás előtt is elkezdték elhagyni az országot, utána már a szakmunkások is. Ezen már nincs mit csodálkozni, ha jobb életszínvonalt akarsz akkor lépsz. Magyarországon mindenért többet kell spórolni több munkával. Az inflációt sose fogják utolérni a reálbérek. Csöves ország, magas áfa, analfabéta kormány a legrosszabb trió.
tegnap 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

9.

A vírus meg az infláció előtt rogyasig volt munka azóta rendesen visszacsappant most már lassan annyit keresek mint egy segédmunkás ez a te hibád nem az enyém aki a fideszt még lábon tartja a szavazataival meg a krumplival!

tegnap 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
11 Akkor jobbulást
tegnap 21:20
 14/20 A kérdező kommentje:
8. Mégis mi a tökömért hazudnék? Mint mondtam, 1 cégről beszélek, ahonnan ismerek valakit. Ott így működnek a dolgok. Persze képzett szakembereket foglalkoztatnak, nem betanított munkáról van szó. Mármint akik az említett összeget kapják. Betanítottak is vannak, de nekik nem tudom a bérüket.
tegnap 21:21
 15/20 anonim ***** válasza:

15.

Én sem hazudok!

képzett nagyon keresett szakmában hegesztő ismerősöm is van, mindig kitanulja a legújabb hegesztéseket több százezret,- milliót költött hegesztő tanfolyamokra!

mégis mindig visszajár magyarországra mindig megszívja valami mindig szar maximum párhétig egy-két hónapig bírja külföldön vagy olyan a meló hogy nem lehet végezni mert a magyarokat szétszivatják vagy kimegy és egy hét múlva azt mondják hogy nincs több meló

tegnap 21:23
 16/20 A kérdező kommentje:
17. Nem állítottam, hogy hazudsz. Igen, sajnos vannak ilyenek. Sokszor szívatják a magyarokat, ahogyan a többi külföldit is. Nálunk meg az ukránokkal csinálták ugyanezt. Egy normális cégnél viszont legalább megfizetnek.
tegnap 21:30
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
17 Ez mind "szép és jó" csak lehet hogy egy dolgot nem tud a hegesztő ismerősöd németül beszélni (?)
tegnap 21:34
 18/20 whereislove66 válasza:
80%
Hollandiában dolgoztam tavaly! Ha vállaltam 1-2 túlórát 3000-3200 euro volt a fizu.700 euroért béreltem szobát.Az árak hasonlóak,az alapvető élelmiszerek olcsóbbak jóval.Amikor itthon ilyen statisztikákról beszélnek,szinte sírvafakadok,akkora hazugság az egész.A kormány hazudozik összevissza,átveri a népet.A legrosszabb hogy sokan észre sem veszik.Én azt tapasztaltam,hogy többszáz év alatt se érjük utól Hollandiát vagy bármely nyugati államot.
tegnap 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem feltűnő.
tegnap 22:30
 20/20 anonim ***** válasza:

#8. Miért hazudna te fogalmatlan? Azért, mert neked van 1, az az egy darab ismerősöd, aki valamiért rosszul járt külföldön, még bőven vannak, akik jól jártak! Többszázezer ember kiment és köszönik jól vannak! Ha nem így lenne, nem maradnának kint tartósan! Szerintem lassan mindenki tud a környezetében külföldön dolgozó személyről.

Aki csodálkozik azon, hogy ilyen bér- és árszinvonal mellett rengetegen mennek ki dolgozni, az vagy nagyon fogalmatlan hülye vagy csak fidesz propagátor valóságtagadó! Persze lehet tagadni a valóságot, csak általában nem szokott bejönni, mert a végén a valóság ad egy rohadt nagy pofont! 😄

tegnap 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!