Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha marad a Fidesz 26-ban...

Ha marad a Fidesz 26-ban elhagyjátok az országot?

Figyelt kérdés

tegnap 13:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Én úgy számolok, ha nyer, ha nem nyer, az osztogatás, a népnek kiszórt sok pénz miatt megint olyan infláció lesz, ami miatt már sokkal olcsóbb lesz külföldön élni 2026 második felében. Még úgy is, hogy ha lakást kell bérelni, vagy fizetni a hitel törlesztőket. Már most is kijár aki teheti külföldre bevásárolni. Régen még fordítva volt, ha mentünk külföldre valamiért, akkor teleraktuk a csomagtartót itthon megvett kajával. Most már jobban megéri üresen kimenni és ott helyben megvenni a kaját.
tegnap 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

Mindegy ki van hatalmon, itt maradok.

Ahogy Vámosi énekelte: "Itt születtem, ez a hazám."

Csak a gyökértelen ember vándorolgat szerte a világban.

Azok, akik meg ezt belengetik, hogy ha ez vagy az nyer, akkor elmegyek, csak a szájuk jár.

tegnap 14:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a statisztikát kell megnézni már tavaly is mennyien elmentek, ez a itt születtem ez a hazám szöveg nem hatalmaz fel senkit hogy maradjon egy velejéig romlott országban, ott ahol a dolgozó embert emberszámba se vesznek az nem igazi haza..
tegnap 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Ez a te véleményed kérdező, én tiszteletben tartom, én biztos nem hagyom el az országot azért mert x y párt vagy személy kormányoz.
tegnap 14:08
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

Talán igen. A fele ismerősöm, gyerekkori barátim már kint vannak, én reménykedek hogy van még jövője ennek az országnak, na nyilván nem úgy hogy a tisza nyer és hirtelen minden virágbaborul, sőt én inkább kamikaze rendszerváltó pártnak tekintem őket, akár az első ciklusuk után le lehet váltnai.

De remélhetőleg legalább megnyílik a politikai küzdőtér és eltakarodnak a régi arcok. 15 év bőven elég volt ebből az autoriter maffiaállamból.

tegnap 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Sok kormány alatt éltem már, ez miatt nem fogok lelépni.

De abban igaza van egyeseknek, hogy ez a Fidesz kormány messze a legundorítóbb. Orbán a saját igényeihez szabta a választási törvényt, foggal-körömmel ragaszkodik a hatalomhoz, bárkit megvesz/lefizet/megfenyeget csak hogy hatalmon maradjon. Ebből a szempontból még Gyurcsány is jobb volt nála, pedig azt az ürgét is utáltam.

tegnap 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
Én már ahhoz túl öreg vagyok, hogy kimenjek, de a fiatalokat meg tudom érteni, ha lelépnek innen egy jobb élet reményében (és most nem azokra gondolok, akik kint is életképtelenek és kimennek mosogatni).
tegnap 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!