#21: nem poénnak szántam. Ha választani kellene ma valakit, akkor MZP lenne.
Nem azt mondom, hogy ő tökéletesen alkalmas de a többi "jelölttől" jobb.
Vásárhelyet is szépen vezeti. Vannak hibái, bőven, de a többinek még nagyobbak.
De mutass akkor egy alkalmasabb jelöltet, aki valamiben már bizonyított.

Az a baj hogy neki már volt adva egy esély, nem tudott győzni. A fidesz ellen olyan jelöltet kell állítani, akinek van esélye nyerni.
Hajrá Magyar Péter!

#23: nem az volt a kérdés, hogy ki a legesélyesebb, hanem ki a legalkalmasabb.
Egyébként sem közvetlen választunk miniszterelnököt, hanem a párt győzelme után az országgyűlés választja meg többségi szavazással.
Nyilván az esetek 99%-ban ugyanaz a személy lesz, mint aki a pártvezető.
#24: én már láttam, például Toroczkaiékat. Na azokért például kár elmenni szavazni.
Az, hogy nem volt esélye sem igazán '22-ben, annak javarésze nem az ő lelkén szárad. Persze mondott hülyeségeket de a "roncskoalíció" Gyurcsánnyal már halálra volt ítélve az elejétől kezdve.
Választás éjszakáján kiderült ki akart igazán változást, az ott állt a színpadon véleményem szerint.
MP-ben bizonytalan vagyok, vannak aggályaim annak kapcsán, hogy milyen módon fogja irányítani az országot egy esetleges hatalomra kerülés esetén.
Nyilván jelenleg ő a legesélyesebb (de nem a legalkalmasabb véleményem szerint).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!