Ki lenne legalkalmasabb Magyarország vezetésére az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
aug. 21. 11:27
A kérdező szavazást indított:
Mészáros Lőrinc
Magyar Péter
Vona Gábor
Gyurcsány Ferenc- Dobrev Klára
ChatGPT
Toroczkai László
Gattyán György
33 szavazat
1/9 Mad Max2 válasza:
sorosprüsszelmigráncsoklmbtqháborúpártiak
....inkább, mint Orbán
2/9 anonim válasza:
Ezeknél lehet, hogy még én is jobb lennék. Ezért a Chat GPT-re szavazok, mert nincs egyéb lehetőség.
3/9 anonim válasza:
Mindhárom jó lenne.
Magyar P. jó politikus, nagyon okos, tisztességesek a céljai.
Toroczkai erkölcsi ethosz, patrióta, nagyon jó ember.
Gattyán okos, zseniális ember, nagyon tisztességes, sikeres üzletember.
A legjobb az lenne, ha mind egy szövetségben lennének,közösen kormányoznának.
De jó, ha az egyik lesz, 100 év hazaáruló kormányzás után. De már az is eredmény.
4/9 anonim válasza:
Ezek közül senki, Orbán Viktor a megoldás!
6/9 anonim válasza:
Szerintem ezeknél még én is jobb lennék oda. Lehetne nagyobb a választák.
9/9 anonim válasza:
Egyik se. Egy szakértői kormány kellene. Mint anno Batthyány Lajos gróf tárcza nélkül kormányelnök, Szemere Bertalan belügy, Kossuth Lajos pénzügy, Széchenyi István gróf közlekedésügy, Eötvös József báró vallás- és közoktatásügy, Klauzál Gábor földmívelés, ipar és kereskedelem, Deák Ferencz igazságügy, Mészáros Lázár hadügyminiszter, s végül Eszterházy Pál herczeg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!