Magyar Péter is rájött, hogy a Mi hazánk Fidesz-szatellitpárt?
Itt elég keményen elmondja, hogy valójában szatellitpárt, mert együtt akadályozták a Fidesszel a fővárosi közgyűlés munkáját Rákosrendező kapcsán.
https://www.youtube.com/live/VmhnmDWp3r8?si=TK8ct5Snm9K7KdLg..
További bizonyíték:
https://www.youtube.com/watch?v=eW3PvpbHJKQ

A volt NER-pincsi "szatelitpártozik"?
Azóta volt már mersze Puzsér megélhetési okoskodóval összeülnie egy eszmecserére, vagy még behúzott farokkal lapít?

Miért, Orbán bátrabb volt és hajlandó volt leülni beszélgetni vele? :D

Nem jött rá, csak be állt a sorba. A baloldal minden áron össze akarja fideszezni a Mi Hazánkot, Magyar Péter őket utánozza.
Magyar Péter arra jött rá, hogy az ő pártján kívül egy párt visz el szavazókat a Fidesztől, és ez a Mi Hazánk. Nem a DK, nem az MSZP, nem a Momentum, nem a Párbeszéd. Aki a Fidesztől ki ábrándult az vagy Tisza vagy Mi Hazánk szavazó lett.

"Miért, Orbán bátrabb volt és hajlandó volt leülni beszélgetni vele? :D"
Szóval ha Orbán nem mer vitába szállni senkivel, akkor a nemzet Kaszanovája, és hívei ezzel az indokkal bújnak ki alóla? Akkor lényegében semmivel nem vagytok különbek azoknál akiket le akarnátok váltani.

Egyrészt, nem vagyok tiszás.
Másrészt, nem tiszások vetették fel, hogy ez bátorság kérdése, hanem fideszes, ami pont azért ciki, amire rámutattam, mert szerintük, szerinted abban mérjük a bátorságot, hogy kiáll-e Puzsérral.
Harmadrészt, direkt így fogalmaztam, mert tudtam, hogy ilyen ostoba választ fogok kapni, amire lehet úgy válaszolni, hogy MP már egyszer kiállt Puzsérral beszélgetni, szóval ha ez a mérce, akkor bátrabb, mint Orbán. :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!