Az oroszokra tippelnék. Putler is látja hogy orbán elfáradt meg hogy a népnek kell egy fiatalabb diktátor akiért újult erővel tudnak rajongani.
ma 05:17
2/10 anonim válasza:
USA “demokratái”, a Soros-samesz.
A háborúpárti, Európát elpusztítani akaró lobbi.
Ebben pusztító erőben benne van a fajtalanok gender lobbija a pedofilokkal, a migráns invázió irányítói, a Putyint háborúba provokáló fegyverlobbi.
Ez a hazaáruló, háborodott, képességtelen paprikajancsi őket szolgálja.
Megy a levesbe, mint Zelenszkij is.
ma 05:20
3/10 anonim válasza:
Árnyékbankok, egy államok felett álló háttérhatalmi erő, szupertitkos összeesküvők társasága
ma 05:40
4/10 anonim válasza:
Én ezt valamilyen láthatatlan belső harcnak, vagy 0rbáni mestertervnek az eredményének tippelném.
Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy ő jött, vagy küldték. Az elmúlt fél-1 év alapján, most már azt hiszem, hogy küldték.
ma 05:59
5/10 anonim válasza:
Amcsi demokraták, brüsszeli libsik. Viszont Magyar Péter szerintem az oroszokhoz húz. Ha hatalomra jutna a Tisza, akkor egyből haverkodnának a ruszkikkal (ami nem baj).
ma 06:20
6/10 anonim válasza:
Én se szeretem MP-t, de neki van a legnagyobb esélye leváltani a rezsimet, 4 év után le lehet váltani.
ma 08:19
7/10 anonim válasza:
Az nem opció hogy senki nem küldte hanem magának sikerült jelentős MAGYAR támogatókat szereznie mert mindenkinek tele van a fsz@ azzal ami itthon megy?
ma 08:24
8/10 anonim válasza:
Ööö, a nép..?
ma 09:02
9/10 anonim válasza:
7/8 anonim A fidesz propaganda megtette hatását. Fidesz=mi vagyunk a nép, egy az akaratunk. Bárki mást mond, mást akar, azt csak is külföldi akaratból, pénzből csinálja. Az lehetetlen, hogy egy magyar magától csinálja.
ma 10:46
10/10 anonim válasza:
"7/8 anonim A fidesz propaganda megtette hatását. Fidesz=mi vagyunk a nép, egy az akaratunk. Bárki mást mond, mást akar, azt csak is külföldi akaratból, pénzből csinálja. Az lehetetlen, hogy egy magyar magától csinálja."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!