Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter mögött milyen...

Magyar Péter mögött milyen érdekcsoport áll?

Figyelt kérdés
Nyilvánvaló hogy valakik irányítják a háttérből. Na de kik ezek? Amerika, esetleg oroszok?

ma 04:50
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Az oroszokra tippelnék. Putler is látja hogy orbán elfáradt meg hogy a népnek kell egy fiatalabb diktátor akiért újult erővel tudnak rajongani.
ma 05:17
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

USA “demokratái”, a Soros-samesz.

A háborúpárti, Európát elpusztítani akaró lobbi.

Ebben pusztító erőben benne van a fajtalanok gender lobbija a pedofilokkal, a migráns invázió irányítói, a Putyint háborúba provokáló fegyverlobbi.

Ez a hazaáruló, háborodott, képességtelen paprikajancsi őket szolgálja.

Megy a levesbe, mint Zelenszkij is.

ma 05:20
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Árnyékbankok, egy államok felett álló háttérhatalmi erő, szupertitkos összeesküvők társasága
ma 05:40
 4/10 anonim ***** válasza:
18%

Én ezt valamilyen láthatatlan belső harcnak, vagy 0rbáni mestertervnek az eredményének tippelném.

Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy ő jött, vagy küldték. Az elmúlt fél-1 év alapján, most már azt hiszem, hogy küldték.

ma 05:59
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Amcsi demokraták, brüsszeli libsik. Viszont Magyar Péter szerintem az oroszokhoz húz. Ha hatalomra jutna a Tisza, akkor egyből haverkodnának a ruszkikkal (ami nem baj).
ma 06:20
 6/10 anonim válasza:
Én se szeretem MP-t, de neki van a legnagyobb esélye leváltani a rezsimet, 4 év után le lehet váltani.
ma 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Az nem opció hogy senki nem küldte hanem magának sikerült jelentős MAGYAR támogatókat szereznie mert mindenkinek tele van a fsz@ azzal ami itthon megy?
ma 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Ööö, a nép..?
ma 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
7/8 anonim A fidesz propaganda megtette hatását. Fidesz=mi vagyunk a nép, egy az akaratunk. Bárki mást mond, mást akar, azt csak is külföldi akaratból, pénzből csinálja. Az lehetetlen, hogy egy magyar magától csinálja.
ma 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:

"7/8 anonim A fidesz propaganda megtette hatását. Fidesz=mi vagyunk a nép, egy az akaratunk. Bárki mást mond, mást akar, azt csak is külföldi akaratból, pénzből csinálja. Az lehetetlen, hogy egy magyar magától csinálja."

Meg is mondta. "Ezeket ki kell söpörni"

ma 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!