Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán azért tojja le a magyaro...

Orbán azért tojja le a magyarokat és emeli tudatosan a lakásárakat minden lehetséges módon, mert tulajdonképpen magyarellenes?

Figyelt kérdés
tegnap 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Nem az Orbán Viktor emeli az árakat. Jó lenne elengedni ezt a hülyeséget hogy mindenért az Orbán Viktor a hibás.

Tanulni kell, fejlődni, sokat dolgozni.

tegnap 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy az egyes írja. Magyarországon amire megpusztulsz, lesz pénzed házra. Köszönjük meg Vityának inkább. A CSOK-ra is ő szarja ki a pénzt, nem mások.
tegnap 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
19%

építsd meg magadnak a házadat, mint Petrocelli

akkor csak az anyagot kell kifizetni meg az engedélyezést

tegnap 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Én magyarként nagyon örülök annak, hogy egyre többet ér az ingatlanvagyonom.
tegnap 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
4! Én magyarként egyre jobban örülök, hogy a lakhatasi válságmiatt egyre kevesebben vállalnak gyereket! 😃
tegnap 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezek a nyomorultak az ilyen mély összefüggéseket már nem látják át.. mocskos egy kapzsi banda! Ezeknek csak a pénz számít, meg hogy évente emelgessék a lakbért, nehogy már az infláció őket is érje.. Én is emiatt nem vállalok gyereket még jó darabig az biztos, de az is lehet hogy már életem végéig. Az ilyenek miatt fog szépen lassan teljesen eltűnni ez az ország, szépen lassan kihal a magyar nép, helyét afrikai, ázsiak meg mindenféle vegyes nemzetű migránsok veszik át. De jól is van ez így, amelyik nép nem életre való az előbb utóbb eltűnik, az evolúciós szelekció most is zajlik!

tegnap 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Már egy segédmunkás is eltesz havi 500-600 nettót.
tegnap 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Vam rá példa, főleg Budapesten, meg nagyobb városok gazdagabb helyein egy kőmőves, festő vagy burkoló segédmunkás megkeres ennyit, sőt egy mérnök segédmunkás is tuti vagy még többet is akár, ezt aláírom. Ettől függetlenül rohadtul nem ez az átlag! Nézzél már körbe jobban egy kicsit az országban, de az is lehet hogy elég ha csak magad környékén, és máris találsz olyanokat is bőven, aki meg 300-400ért dolgozza ki a belét, és semmire nem elég, főleg ha még lakbérre is megy belőle!

tegnap 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Munkahelyet kell váltani.
tegnap 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!