Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a baloldal szerint a pride...

Ha a baloldal szerint a pride nem lényeges, nem elsődleges probléma akkor miért beszélnek majdnem csak erről folyamatosan Orbán évértékelője óta?

Figyelt kérdés
Orbán nem foglalkozik vele ennyit egyszer megmondta hogy mi a véleménye és kész
márc. 2. 10:34
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

18.

Tehát te egy kisebbséget elnyomnál mint a pedofilok.

Én egyébként nem vagyok se meleg sem pedofil, de te mint a kisebbségi jogokat védő meleg elnyomnád a pedofilokat, üdvöznéd őket és azt szeretnéd hogy a rendőrség megfigyelje őket, de ugyanezeket ellenzed amennyiben veled kapcsolatban történik!

márc. 2. 11:27
 22/33 anonim ***** válasza:

15. "A homoszexualitás egy rendellenesség, ugyanis eltér a normálistól."

Tehát szerinted nem normális, mégis előfordul a természetben mindenhol. Akkor miért nem normális? Azért mert neked nem tetszik?

Ha szerinted azoknak, akik eltérnek a normálistól (vagy ahogyan te írtad "rendellenességgel" rendelkeznek) nem járnak egyenlő jogok, akkor szerinted nem járnak egyenlő jogok azoknak, akiknek születési rendellenességük van, vagy akiknek valamilyen betegségük? A születési rendellenességnél a szóban magában benne van, hogy rendellenesség. Tehát szerinted nekik nem járnak azonos jogok, mint mindenki másnak? Ilyet utoljára Hitler jelentett ki...

márc. 2. 11:30
 23/33 A kérdező kommentje:

18.

Pedofilokk kapcsolatban meg jó hogy kimutattad a fogat fehérjét,

mert

utoljára a zsidókkal csinálták

ezt a második világháborúban hogy sárga csillagot raktak rájuk amivel megbégezték őket csak azért mert zsidók,.

te meg megbélyegeznél pedofilokat megfigyeltetnéd őket a rendőrséggel hiába nem követtek el semmilyen bűncselekményt.

jó hogy tudjuk hogy a pride-osok milyenek!

márc. 2. 11:33
 24/33 anonim ***** válasza:

21. az a baj, hogy nem olvasol és nem válaszolsz. Így meg értelmetlen neked bármit írni.

Leírtam, hogy felőlem nyugodtan felvonulhatnak a pedofilok, de ők nem akarnak. Erre te leírod, hogy én elnyomnám őket.

Kérdezem, hogy miért zavar az lmbtq felvonulás, arra meg valahogy már sokadszor nem tudsz válaszolni.

Értem én, hogy vannak, akiknek fizetnek, hogy terjesszék a gyűlölködést, a kormány propagandáját mindenfelé, és ez a "csak írok de nem érdekel más mit írt", hogy teljesen figyelmen kívül hagyod mit ír valaki és az ellenkezőjére reagálsz meg nem reagálsz eléggé átlátszó...

márc. 2. 11:34
 25/33 A kérdező kommentje:

24.

Ja persze ,felőled nyugodtan felvonulhatnak csak a rendőrség minden egyes pedofilt figyeljen meg mint a második világháborúban a zsidókat!

márc. 2. 11:36
 26/33 anonim ***** válasza:

És még mindig nem tudsz válaszolni, hogy miért zavar a felvonulás :)

Ennyi idő alatt igazán kitalálhattál volna valamit :)

márc. 2. 11:39
 27/33 anonim ***** válasza:

"Vagy akkor mégiscsak lényeges a pride és mégis érdemes betiltani!"

Ma is tanultam valamit: a lényeges dolgokat érdemes betiltani. Köszi, kedves kérdező!

márc. 2. 11:41
 28/33 A kérdező kommentje:

26.

Majd ha megválaszolod hogy miért üldöztetnél a rendőrséggel egy kisebbséget, ahogy anno a nácik a zsidókat!

márc. 2. 11:41
 29/33 anonim ***** válasza:

"A melegek most is bulizhatnak, ugyanúgy ahogyan a heterók de ne járjon nekik semmilyen többlet jog!!"

Miért, a heteroknak nem szabad évente egyszer felvonulni valahol?

márc. 2. 11:42
 30/33 anonim ***** válasza:

18. tessék itt a válasz, aztán várom a tiédet: Nem írtam sehol, hogy megfigyeltetnék bárki a rendőrséggel. Te képzelted bele. Azt írtam, hogy a rendőrség örülne. Ebben szó nincs arról, hogy én megfigyeltetnék akárkit.

Te jössz: miért fáj neked az lmbtq felvonulás?

márc. 2. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!