Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a baloldal szerint a pride...

Ha a baloldal szerint a pride nem lényeges, nem elsődleges probléma akkor miért beszélnek majdnem csak erről folyamatosan Orbán évértékelője óta?

Figyelt kérdés
Orbán nem foglalkozik vele ennyit egyszer megmondta hogy mi a véleménye és kész
márc. 2. 10:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
9# Ha ennek hatására leszállnának rólunk, legyen ott! Benne vagyok.
márc. 2. 11:09
 12/33 A kérdező kommentje:

9.

A melegek most is bulizhatnak, ugyanúgy ahogyan a heterók de ne járjon nekik semmilyen többlet jog!!

márc. 2. 11:10
 13/33 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tudod, hogy mire gondoltam, csak próbálkozol mellébeszélni: a pedofilía szexuális vonzalom gyerekek iránt, ami bűncselekmény ha a gyakorlatban is megvalósít az illető, akkor is ha csak próbálkozik.

Az ha egy meleg valakit elhív egy randira nem bűncselekmény Magyarországon.

Összehasonlítani a kettőt elég nagy ferdítés - hogy finoman fogalmazzak.

Ha egy hetero nem lesz meleg soha, akkor miért zavar ha egyenlő jogokért tüntetve felvonulnak évente egyszer?

márc. 2. 11:12
 14/33 A kérdező kommentje:

13.

"ami bűncselekmény ha a gyakorlatban is megvalósít az illető, akkor is ha csak próbálkozik."

Nem!

Kevered a szezonta fazonnal maga a pedofilia az egy vonzalom az nem jelent automatikusan megvalósítást tehát ezzel az erővel ha a meleg prideosok is felvonulhatnak akkor a pedofiló kis felvonulhatnának ezzel az erővel!

Egyébként hogyha szerinted a pedofilia bűncselekmény akkor be tudod linkelni gondolom azt a törvényt ami be ez van!?

márc. 2. 11:16
 15/33 anonim ***** válasza:

"Ha egy hetero nem lesz meleg soha, akkor miért zavar ha egyenlő jogokért tüntetve felvonulnak évente egyszer?"

Azért, mert nem egyenlőek.

Ahogy a férfiből sem lesz nő, ha levágatja a pöcörőjét és hormonnal pumpálja magát fel.

A homoszexualitás egy rendellenesség, ugyanis eltér a normálistól.

Az állatoknál is előfordul, de még az olyan fejlett emlősöknél, mint a macska, kutya a kannibalizmus is "természetes".

márc. 2. 11:21
 16/33 anonim ***** válasza:

“létezik pucér futóverseny Európában”

Hát ez elég szomorú.

márc. 2. 11:21
 17/33 A kérdező kommentje:

16.

A választoló szerint a pucér futóversenyt is ketté kéne választani heterokra és melegekre és egymással kellenek közben egyesülniük

márc. 2. 11:22
 18/33 anonim ***** válasza:
64%

14. Hol írtam, hogy automatikus megvalósítást jelent? Idéznéd? Azt írtam, hogy HA megvalósít bűncselekmény. Olvass mielőtt írsz.

De ha már ezzel példálóztál, szerintem nyugodtan felvonulhatnak a pedofilok, senki nem fogja betiltani a felvonulásukat. Szerintem a rendőrség is örülne ha tudná, hogy kikre kell figyelni. Csak "valamiért" ők nem akarnak, tehát - hacsak te nem vagy pedofil - nem értem miért szeretnéd annyira, hogy felvonuljanak. Az lmbtq-sok viszont akarnak, tehát ne arról beszélj, hogy olyanok vonulhassanak fel, akik nem akarnak, hanem arról, hogy miért ne vonulhatnának fel azok, akik akarnak.

Persze arra nem válaszoltál, hogy miért is fáj neked ha felvonulnak egyenlő jogokért az lmbtq-sok...

márc. 2. 11:24
 19/33 anonim ***** válasza:
Kérlek hagyjátok békén a melegeket. Nem akarnak feltűnést, csak nyugalomban, és biztonságban szeretnének élni. Van nélkületek is épp elég bajuk. Írtam privátot, ott nagyjából ugyanezeket írtam le. Köszönöm..
márc. 2. 11:25
 20/33 A kérdező kommentje:

13. Nincsen olyan bűncselekmény magyarországon hogy pedofilia.

még mindig várom a válaszod ezzel kapcsolatosan.

márc. 2. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!