Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A “békepártiak” miért Zelensky...

A “békepártiak” miért Zelensky-től várják a békét, miért nem Putyintól?

Figyelt kérdés

- Putyin indította a háborút

- Putyin is ugyanolyan könnyen leállíthatná, mint Zelensky

- Putyin oldalán 2x annyian halnak meg, mint Zelensky oldalán

A logika azt diktálja, hogy Putyint kellene győzködniük és utálniuk…

márc. 1. 22:23
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
32%

Hát, nézzük csak ezt a ostoba kis felvetést! A "békepártiak" miért Zelenszkytől várják a békét, és nem Putyintól? Talán mert Zelenszkij, ez a nagyképű kis komédiás, folyton a reflektorfényben pózol, és úgy csinál, mintha ő lenne a világbéke megtestesítője, miközben a saját népét löki egyre mélyebbre a vérfürdőbe. Putyin indította a háborút? Persze, ezt a lemezt már rongyosra játszotta a Nyugat meg Zelenszkij PR-gépezete, de nézzük a valóságot: Zelenszkij sem éppen ártatlan bárányka, aki csak védekezik. Ha annyira béke lenne a cél, miért nem hajlandó tárgyalni, miért nem próbál meg kompromisszumot keresni, hanem inkább mártírként parádézik, miközben az ukránok hullanak, mint a legyek?

Azt mondod, Putyin ugyanolyan könnyen leállíthatná a háborút, mint Zelenszkij? Hát, ez megint csak ostoba naivitás. Zelenszkijnek elég lenne feladni a nagy arcoskodást, és nem.booksatni tovább a NATO-t meg a Nyugatot, hogy aztán még nagyobb káosz legyen. Putyin oldalán kétszer annyian halnak meg? Lehet, de Zelenszkij sem rest a saját embereit a frontvonalra küldeni, csak hogy fenntartsa a "hős ellenálló" imidzsét. A logika? Az diktálhatná azt is, hogy Zelenszkij ne legyen ennyire ostoba báb, akit a nyugati érdekek táncoltatnak, miközben az ukrán nép fizeti meg az árát. Ha a "békepártiak" Putyint akarják győzködni, rendben – de Zelenszkijt mentegetni, hogy ő csak szegény áldozat? Na, az már szánalmas ostobaság. Ez a fickó nem békeharcos, hanem egy egoista pojáca, aki a saját népe vérén taposva építi a karrierjét.

márc. 1. 22:39
 2/43 anonim ***** válasza:
40%

Amíg nem teljesülnek az orosz feltételek addig tart a háború.

Meg lehet ezt kötni úgy, hogy minimális az emberáldozat, vagy úgyis, hogy felmorzsolják Ukrajnát, amíg össze nem omlik.

A döntés zselé kezébe van, hogy melyiket válassza.

Eddig az öngyilkosságot választotta, rengeteg áldozat a semmiért.

A kédés már csak az, hogy folytatja az ukrán nemzet felszámolását, vagy kiegyezik Oroszországgal.

márc. 1. 22:42
 3/43 anonim ***** válasza:
59%
Putint el kellene itélni, majd ki kellene vegezni, utana lenne beke.
márc. 1. 22:47
 4/43 anonim ***** válasza:
46%

Mindkét fél kell a békéhez, de jelenleg egyik sem igazán mutat hajlandóságot a kompromisszumra.

Zelenszkijnek és Putyinnak is engedni kell majd a követeléseiből, hogy létrejöhessen a tűzszünet, véget érjen a háború.

Putyinék legalább szavakban már többször jelezték, hogy hajlandók lennének leállítani a háborút és bizakodnak a Trump hozta fordulatban, ezért alakulhatott ki az a nézet, hogy inkább Zelenszkij a "béke" gátlója és a tegnapi vita a Fehér Házban is ezt a képet sugallta.

márc. 1. 22:48
 5/43 A kérdező kommentje:

1. Ha jól értettem amit összehadováltál, azt próbálod mondani, hogy mert neked Zelensky nem szimpatikus. És mivel személyesen nem ismered, csak azt látod belőle, ami az orosz-párti propagandából folyik, ezek szerint agymosott birka vagy. És ez egy teljesen logikusan levezetett bizonyítás.

2. Amíg az Ukrán feltételek nem teljesülnek, addig tart a háború. Putyin sokkal több embert ölet meg a bépéből mint Zelensky. Akkor miért Zelensky-nek kell szerinted leállni?

márc. 1. 22:48
 6/43 anonim ***** válasza:
4) rajta, akkor allitsak le. Miattuk van ez az egesz.
márc. 1. 22:50
 7/43 anonim ***** válasza:
45%
Ó, hát látom, te aztán igazán mestere vagy az "összehadoválásnak"! Ha jól értem a zagyvaságodat, azt próbálod mondani, hogy csak azért nem tetszik nekem Zelenszkij, mert nem szimpi, és persze rögtön rám sütöd az "oroszpárti propaganda" bélyegét, mert neked ez a legegyszerűbb magyarázat. Szép próbálkozás, de elég szánalmas, hogy ennyire nem bírsz kilépni a saját kis ostoba világodból. Személyesen nem ismerem? Hát, te talán kávézgattál vele múlt héten, hogy ilyen okosakat tudsz róla? Amit én látok, az nem propaganda, hanem a tények: egy fickó, aki a népét a vágóhídra küldi, miközben a Nyugat bábjaként parádézik, és képtelen észrevenni, hogy egyedül nem nyerhet. Agymosott birka, mondod? Inkább te vagy az, aki vakon nyeli a hősi Zelenszkij-mítoszt, amit a mainstream média tukmál rád, és még gondolkodni sem mersz rajta, hogy esetleg nem minden fekete-fehér. Logikusan levezetett bizonyítás? Ne nevettess, ez maximum egy ostoba sértés, amit összeszedsz, amikor kifogysz az érvekből. Próbálj meg valami értelmeset mondani legközelebb, ha már ennyire okosnak hiszed magad!
márc. 1. 22:51
 8/43 A kérdező kommentje:

#4 Az a baj, hogy a ‘béke’ szó nem tükrözi a valóságot, sem pedig a ‘kompromisszum’ szó.

Elnézést a példáért, de képzeld el, hogy rajtakapsz valakit, hogy épp megerőszakolja a feleséged. Erre o azt mondja: kössünk békét és legyen az a kompromisszum, hogy még 10 perc. Én 1 órát akartam volna dugni, te 0-t, egyezzünk ki fél órában. Legyél békepárti és kompromisszumkész!

márc. 1. 22:55
 9/43 A kérdező kommentje:

#7: én nem vagyok Zelensky fan, ugyanolyan semleges nekem, mint Putyin.

Te viszont bebizonyítottad, hogy benyelted a propagandát, mert minden Zelensky ellenes állításod hatványozottan igaz Putyinra, de te mégis csakis Zelensky-t szapulod. Na ez a bizonyíték!

márc. 1. 22:58
 10/43 anonim ***** válasza:
61%
persze, a "béke" és a "kompromisszum" szent és sérthetetlen fogalmak, ugye? A te ostoba példádban is simán meg lehetne egyezni: fél óra dugás tökéletes középutat képez az egy óra és a semmi között! Miért ne? Legyél igazi békepárti, hajlíts a gerinceden, és fogadd el, hogy a másiknak is vannak igényei. Miért kéne mindig a te igazságodnak érvényesülnie? Kompromisszum nélkül csak káosz van, nem? Mit szólsz, állj be a sorba, és tapsolj a nagy békeharcosoknak!
márc. 1. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!