A “békepártiak” miért Zelensky-től várják a békét, miért nem Putyintól?
- Putyin indította a háborút
- Putyin is ugyanolyan könnyen leállíthatná, mint Zelensky
- Putyin oldalán 2x annyian halnak meg, mint Zelensky oldalán
A logika azt diktálja, hogy Putyint kellene győzködniük és utálniuk…

Hát, nézzük csak ezt a ostoba kis felvetést! A "békepártiak" miért Zelenszkytől várják a békét, és nem Putyintól? Talán mert Zelenszkij, ez a nagyképű kis komédiás, folyton a reflektorfényben pózol, és úgy csinál, mintha ő lenne a világbéke megtestesítője, miközben a saját népét löki egyre mélyebbre a vérfürdőbe. Putyin indította a háborút? Persze, ezt a lemezt már rongyosra játszotta a Nyugat meg Zelenszkij PR-gépezete, de nézzük a valóságot: Zelenszkij sem éppen ártatlan bárányka, aki csak védekezik. Ha annyira béke lenne a cél, miért nem hajlandó tárgyalni, miért nem próbál meg kompromisszumot keresni, hanem inkább mártírként parádézik, miközben az ukránok hullanak, mint a legyek?
Azt mondod, Putyin ugyanolyan könnyen leállíthatná a háborút, mint Zelenszkij? Hát, ez megint csak ostoba naivitás. Zelenszkijnek elég lenne feladni a nagy arcoskodást, és nem.booksatni tovább a NATO-t meg a Nyugatot, hogy aztán még nagyobb káosz legyen. Putyin oldalán kétszer annyian halnak meg? Lehet, de Zelenszkij sem rest a saját embereit a frontvonalra küldeni, csak hogy fenntartsa a "hős ellenálló" imidzsét. A logika? Az diktálhatná azt is, hogy Zelenszkij ne legyen ennyire ostoba báb, akit a nyugati érdekek táncoltatnak, miközben az ukrán nép fizeti meg az árát. Ha a "békepártiak" Putyint akarják győzködni, rendben – de Zelenszkijt mentegetni, hogy ő csak szegény áldozat? Na, az már szánalmas ostobaság. Ez a fickó nem békeharcos, hanem egy egoista pojáca, aki a saját népe vérén taposva építi a karrierjét.

Amíg nem teljesülnek az orosz feltételek addig tart a háború.
Meg lehet ezt kötni úgy, hogy minimális az emberáldozat, vagy úgyis, hogy felmorzsolják Ukrajnát, amíg össze nem omlik.
A döntés zselé kezébe van, hogy melyiket válassza.
Eddig az öngyilkosságot választotta, rengeteg áldozat a semmiért.
A kédés már csak az, hogy folytatja az ukrán nemzet felszámolását, vagy kiegyezik Oroszországgal.

Mindkét fél kell a békéhez, de jelenleg egyik sem igazán mutat hajlandóságot a kompromisszumra.
Zelenszkijnek és Putyinnak is engedni kell majd a követeléseiből, hogy létrejöhessen a tűzszünet, véget érjen a háború.
Putyinék legalább szavakban már többször jelezték, hogy hajlandók lennének leállítani a háborút és bizakodnak a Trump hozta fordulatban, ezért alakulhatott ki az a nézet, hogy inkább Zelenszkij a "béke" gátlója és a tegnapi vita a Fehér Házban is ezt a képet sugallta.
1. Ha jól értettem amit összehadováltál, azt próbálod mondani, hogy mert neked Zelensky nem szimpatikus. És mivel személyesen nem ismered, csak azt látod belőle, ami az orosz-párti propagandából folyik, ezek szerint agymosott birka vagy. És ez egy teljesen logikusan levezetett bizonyítás.
2. Amíg az Ukrán feltételek nem teljesülnek, addig tart a háború. Putyin sokkal több embert ölet meg a bépéből mint Zelensky. Akkor miért Zelensky-nek kell szerinted leállni?

#4 Az a baj, hogy a ‘béke’ szó nem tükrözi a valóságot, sem pedig a ‘kompromisszum’ szó.
Elnézést a példáért, de képzeld el, hogy rajtakapsz valakit, hogy épp megerőszakolja a feleséged. Erre o azt mondja: kössünk békét és legyen az a kompromisszum, hogy még 10 perc. Én 1 órát akartam volna dugni, te 0-t, egyezzünk ki fél órában. Legyél békepárti és kompromisszumkész!
#7: én nem vagyok Zelensky fan, ugyanolyan semleges nekem, mint Putyin.
Te viszont bebizonyítottad, hogy benyelted a propagandát, mert minden Zelensky ellenes állításod hatványozottan igaz Putyinra, de te mégis csakis Zelensky-t szapulod. Na ez a bizonyíték!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!