Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dr. Donald Trump Úr mikor jön...

Dr. Donald Trump Úr mikor jön Magyarországra jó barátjához Orbán Viktor Úrhoz?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 22:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
#10. Látom, hamar elfogytak az érvek. Akkor hát minden rendben, Orbán elszigetelődött, a partvonalról nézi az eseményeket, mindenki csak felhasználja, de nincs barátja. Ez ám az objektív értékelés, ez ám nem önnyugtató álmodozás. :)
tegnap 09:56
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

11: igazad van, látom, hogy elfogytak az érveid, mert sose voltak. Ép eszed dettó.

Kognitív disszonancia: írd hozzá a leletedhez.

tegnap 10:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Trump az előző ciklusában az összes szomszéd országot személyesen felkereste - kivéve orbanisztánt!!!

Az előző ciklusban egészen 15 percre fogadta Washingtonban Orbánt...

Azóta meg: amikor Orbán megfizette a kampányához a pénzt, akkor mehetett (fotó, videó, nyalakodás), különben meg le sem szarta!!!

Erről ennyit!

tegnap 11:00
 14/25 anonim ***** válasza:
13: Zelenszkij is, orsós is azt kapja, amire érdemes.
tegnap 11:03
 15/25 anonim ***** válasza:

#12. Uncsi ám ez a "jól megpszichologizálom a vitapartneremet" bohóckodás, főleg ha többször rátapintottam, hogy sokkal inkább én látok át rajtad. :)

A kognitív disszonancia is sokkal inkább rád jellemző kettőnk közül, sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod. :(

tegnap 11:26
 16/25 anonim ***** válasza:

#13. "különben meg le sem szarta!!!"

Megkapta a csuti patás szarbán, amit érdemelt!!!

tegnap 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
15: nem kell rátenned egy lapáttal; eddig is láttam, hogy nincs betegségtudatod és tagadásban élsz, relativizálni próbálod a bajod súlyosságát, ez mind standard tünet.
tegnap 11:59
 18/25 anonim ***** válasza:
#17. És a "pszichológust játszom egy névtelen fórumon" szerinted mégis mit jelez? :)
tegnap 12:05
 19/25 anonim ***** válasza:
18: Azt hogy paranoiád is van. Nem vagyok pszichológus, csak látom azon amit csinálsz, hogy mi zajlik benned. Nem nagy kunszt.
tegnap 12:11
 20/25 anonim ***** válasza:

#19. "Nem vagyok pszichológus"

Na ne mondd! :) Szerinted én tényleg azt gondoltam, hogy az vagy? :D Ez megintcsak beszédes, és megintcsak nem rólam árul el érdekes dolgokat.

"csak látom azon amit csinálsz, hogy mi zajlik benned. Nem nagy kunszt."

Node vedd észre, hogy én is pont így érzek veled kapcsolatban. Amikor leírtam, villámgyorsan ebbe a kamu-pszichológus szerepbe menekültél, nekem meg szerinted lettek hirtelen mindenféle tünteteim. Csak így, távdiagnózissal. Gyurcsok úr, te élsz? :D

tegnap 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!