Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj Magyar Péterrel/Tisza...

Mi a baj Magyar Péterrel/Tisza párttal?

Figyelt kérdés
Mi lenne a negatívuma ha megválasztanák?

ma 13:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%

Nekem az is elég lenne, hogyha következetesen azt képviselte volna, amit most előad.

De 3 évvel ezelőtt még pontosan azt csinálta, amit most kritizál, mert mostmár megszállta a szentlélek...véletlenül sem azért hazudik, és nem nyilatkozik a fontosabb témákról, hogy hatalomra kerüljön és legyen egy új vérszívónk.

Új vérszívó jobban fog szívni mint a régi, ebben biztosak lehettek!

Főleg hogy már Ursulával is megegyezett, így még több helyre kell osztani a vagyont. Szomorú sors vár ránk...

ma 15:14
 22/29 anonim ***** válasza:
21# Tudom-tudom, nektek most Gyurcsány a Teréz anya Magyarhoz képest... Kár, hogy 14 évig meg Gyurcsányt szidtátok folyamatosan... Nem vagytok következetesek.
ma 15:20
 23/29 anonim ***** válasza:
42%

Mit takar a "nektek"?

Gyurcsány az nem kis Fidesz, de talán rosszabb mint a Poloska.

ma 15:24
 24/29 A kérdező kommentje:

Amúgy akik azt hozzák fel, hogy a Fidesszel bulizott, meg ilyenek, arra nem gondolnak, hogy egyszerűen csak rájött, hogy az nem jó vagy valmi?

Lehet, higy csak hazudik, de mivan ha nem?

ma 19:08
 25/29 anonim ***** válasza:

Akik ismerik elmondták, hogy tényleg rájött hogy nem jó valami. Próbált volna bekerülni abba a körbe mint Mészáros meg Tiborcz.

Nem kapott olyan zsíros falatokat, csak ami lehullott az asztaltról. Ambicio van benne, szóval majd most jól behülyíti azokat akik csekély értelmi képességekkel rendelkeznek/ vagy hatalmas gyűlölet van bennük.

A gyülöletet meglovagolva máris hatalomra kerülhet és elkezdheti megtölteni a gyomrát. Milliárdokat fognak lopni, ugyaz lesz mint Orbán, hanem rosszabb...

ma 19:20
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
25# Vagy lehet, hogy erkölcsi tartása volt, és azt mondta, elég. Otthagyta ezt a korrupt, romlott bandát.
ma 19:22
 27/29 anonim ***** válasza:
42%

Milyen kis naiv vagy :D :D

Anyukád engedi még hogy internetezzél?

Mármint gondolom, hogy kisgyerek vagy mert értelmes felnőttember nem mond ilyet hogy erkölcsi tartás. Főleg politikusra, főleg poloskára :D

ma 19:26
 28/29 A kérdező kommentje:
Én nem mondom, higy Tisza párti vagyok, de elképzelhető szerintem, hogy úgy van ahogy a 26-os is mondja. Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nem értem mi alapján mondjátok ezeket. Mi miatt gondoljátok, hogy csak hazugság az egész?
ma 19:52
 29/29 anonim ***** válasza:

Te szereted a Fideszt?

Ha nem, akkor mikortól gondoltad, hogy itt valami nagy gáz van?

2022-be 3 évvel ezelőtt mint Magyar Péter?

https://www.youtube.com/watch?v=8Yq2o4jvHhY

Te is így örültél a Fidesz győzelmekor akkor?

Csak úgy mondom, aki nem teljesen fogyatékos az már 2018-ba legkésőbb tudta hogy nagy gáz van.

Poloska Peti azért lépett, mert egészen egyszerűen nem kapta meg azokat a forrásokat, amiért kapart a Fideszen belül. Ezt több forrásból is hallottam.

Szóval nem az történt, hogy hirtelen gerincet növesztett, hanem többet akart ezért a lehallgatott feleségén keresztül indította be a poltikai karrierjét. De itt az elején már többen felkarolták...

https://www.youtube.com/watch?v=C6deyI1IzMg

Nézd meg.

ma 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!