Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy 2024-ben egy Zalaegerszegnyi várossal kevesebben lettünk? És még a Ratkó gyerekek csak most 70-71 évesek?

Figyelt kérdés

[link]

Mit szóltok ehhez? Brutál kevesen születtek, 77,5 ezer gyerek született csak, amiből hát nem tudom, legalább a fele roma szerintem.

A Ratkó gyerekek meg most vannak halálozás előtti korban.

5 év múlva, lehet már egy Debrecen/Szeged várossal leszünk kevesebben évente?

ma 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kihal az ország és a politikusaink képtelenek levonni a következtetéseket, hogy valamit sürgősen változtatni kellene.

De szerintem ennek az országnak, már késő, talán húzhatnák az idejét a katasztrófának, de igazából úgy gondolom, már benne vagyunk a katasztrófában.

ma 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Hozzuk vissza Ferit, bevezetik a feltétel nélküli, alanyi jogon járó segélyeket és akkor újra lesz szaporulat bőven!
ma 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!