Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánkosok! Még ezek után...

Mi hazánkosok! Még ezek után is tagadjátok, hogy a Fidesz-Mi hazánk koalíció készül?

Figyelt kérdés

Lázár Toroczkaival egyeztet:

[link]

Budaházy is koalíciót szeretne:

https://www.youtube.com/watch?v=eW3PvpbHJKQ

ma 11:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%

20

Nektek mindenki az aki nem a liberális mantrát fújja.

szerencsére annyira agyatlanul hazsnáltátok,hogy elkoptattátok mára ezeknek a kifejezéseknek a jelentését.

ma 16:41
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

#21: én például nem nácizom őket, mert nem azok. Semmi köze nincs a pártnak a nemzeti vonalhoz. Van egy nemzeti köntös, amit felvesznek, hogy eltakarják a feudál-kommunista nézeteiket de ennyiben kimerül az egész nemzeti rész.

Emellett évek óta lehet látni, hogy Orbán szekerét tolják. Nyilván néha kell egy kis "cicaharc", hogy úgy tűnjön nincs közöttük egyetértés de ahogy Vitya is mondta: ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit csinálok.

Mondom ezt úgy, hogy nincs olyan párt, akivel szimpatizálnék, sem olyan, akire jelenleg szavaznék.

Üdv, a pártfüggetlen

ma 17:28
 23/26 A kérdező kommentje:

#21 definiáld, hogy ki az a "nektek", mert én sosem fújtam a liberális mantrát, ha ez eddig számodra nem derült volna ki. A helyzet inkább az, hogy "nektek" mindenki liberális, aki nem ért veletek egyet.

Akkor maradjunk annyiban, hogy nem náci, de mindenképpen fasiszta (militarista) és antiszemita. Nekem mindegy, mert kb. egykutya.

ma 17:35
 24/26 anonim ***** válasza:

22

"Van egy nemzeti köntös, amit felvesznek, hogy eltakarják a feudál-kommunista nézeteiket de ennyiben kimerül az egész nemzeti rész."

Az is máz gondolom,és maga a feudál-kommunizmus,bármit is jelentsen ez számodra:) hogy segitenek az indokolatlan kilakoltatásoknál,vagy épp vissazszerezni a tulajdont az illegális lakásfoglaloktól...

23

Ti vagytok az ész nélküli nácizók,és valahogy mindig a bal-liberális globalsita oldalról érkeztek.

Persze,tudom most jön majd hogy Te az sem vagy. :)

ma 18:17
 25/26 anonim ***** válasza:

#24: Nem, annak törvényi eszköze kellene, hogy legyen. Mert amit ők csinálnak sem túl etikás, persze mást jelenleg nem lehet az illegális lakásfoglalókkal csinálni.

Van pár jó megmozdulásuk, de nyilván ha ezek nem lennének (ezek a "nemzeti" köntös részei), akkor szinte senki nem szavaznak rájuk. De ez csak a terelés, az álca.

Sajnos úgy tűnik, hogy a háttérben ott a fidesszel való megalkuvás DE ha az nem is lenne, akkor is vállalhatatlan minden más cselekedetük (vármegye, szívhang, konteók gyártása, globalistázás, disznófejű nagyurazás, 5G-oltáschip - nem vagyok Covid oltott, de nem a konteók miatt-, szibériai rabtartás - koncepciós perek alapján? -, sorkatonaság meg egy rakat minden más).

Mindamellett képmutató a vezetés is, pont úgy csinálnak, mint Orbánék: bőrt isznak, vizet prédikálnak.

Napestig lehetne sorolni a hibáikat, a vállalhatatlan dolgaikat és ezek mellett az a minimális "jó cselekedet" elveszik.

Üdv, a pártfüggetlen

ma 18:56
 26/26 anonim ***** válasza:

25

" DE ha az nem is lenne, akkor is vállalhatatlan minden más cselekedetük "

neked...

"vármegye, szívhang, konteók gyártása, globalistázás, disznófejű nagyurazás, 5G-oltáschip -"

Vármegye: -sokkal tovább hivták vármegyéknek mint megyéknek,és valakitől aki a 64 vármegye alapitója ,érhető ha ez közel áll hozzá

Szívhang:Saját ötletük,még jó hogy támogatták,teljesen egyetértek amúgy vele.

konteók gyártása: Hogy mi?

globalistázás: Ezzel mi a baj? Más is globalistának hivja a globalistákat...

disznófejű nagyurazás: [link]

5G-oltáschip: Hogy mi?

szibériai rabtartás - koncepciós perek alapján?: A béérabtartás müködőképes lenne,és jó pár bünözőre ráfeéne akik a börtönt vellnesnek tekintik.A koncepciós pereket meg Te tetted hozzá.

sorkatonaság meg egy rakat minden más):Pár hetes alapikipzést szeretnének,nem több hónapos szívatást.Amúgy jelenleg jópár heylen van Európában,és az Eu ban is.Sőt van ahol még a nőknek is kötelező.. [link]

"Mindamellett képmutató a vezetés is, pont úgy csinálnak, mint Orbánék: bőrt isznak, vizet prédikálnak."

Pontosan miért is?

ma 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!