Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánkosok! Még ezek után...

Mi hazánkosok! Még ezek után is tagadjátok, hogy a Fidesz-Mi hazánk koalíció készül?

Figyelt kérdés

Lázár Toroczkaival egyeztet:

[link]

Budaházy is koalíciót szeretne:

https://www.youtube.com/watch?v=eW3PvpbHJKQ

ma 11:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
#4 Abban a percben takarodok el ebből az országból olyan gyorsan, hogy visszanézni rá se lesz időm, az ismerőseimmel együtt nagy egyetértésben.
ma 11:36
 12/24 A kérdező kommentje:

"Most az évértékelőben orbán előhozta,és mivel Mi Hazánkos javaslat Lázár egyeztett Toroczkaival mint egy normális országbaan. Erről elsöként Toroczkai számolt be... Ebből hogy jön ki nektek hogy = fidesz?"

Elég nyilvánvaló régóta, hogy a Fidesz számára kínos, de kívánatos javaslatokat a Mi hazánk nyújtja be. Az, hogy felállnak egymás mellé és pont egy Nagy-Magyarország térkép előtt a napnál világosabban mutatja, hogy itt most valami ideológiai közösséget is vállalnak egymással.

Magyarul készítik fel a híveiket a 2026-os koalícióra.

ma 11:42
 13/24 The_real_Marxist ***** válasza:
Orbán azért mondta azt nem rég a parlamentbe, hogy egyedül a Mi Hazánk nem globalista, meg azért egyeztetnek néha a Mi Hazánkkal. Mert a Fidesznek is érdeke az ha azt hiszik az emberek, hogy a Mi Hazánk az ő fiók pártjuk. Azért, hogy hátha ezért egyes Mi Hazánkosok át szavaznak oda mivel sok Mi Hazánkos sokkal hamarabb szavazna a Fideszre mint a többi ellenzéki pártra. Na meg az is jó a Fidesznek ha más ellenzéki pártra szavazó egyének is elhiszik, hogy a Fidesz szatellit pártjai mert akkor a Mi Hazánkot annál alacsonyabb százalékon tudják tartani és kevesebb az esély, hogy megerősödnek
ma 12:05
 14/24 anonim ***** válasza:
39%

Én örülnék neki!

De nem fiókpárt, mert Torockai rendre kiossza a Viktort. Viszont üdvözölnék egy ilyen koalíciót! Bár erre csekély az esély.

ma 12:27
 15/24 anonim ***** válasza:
47%

12

"Elég nyilvánvaló régóta, hogy a Fidesz számára kínos, de kívánatos javaslatokat a Mi hazánk nyújtja be. Az, hogy felállnak egymás mellé és pont egy Nagy-Magyarország térkép előtt a napnál világosabban mutatja, hogy itt most valami ideológiai közösséget is vállalnak egymással.

Magyarul készítik fel a híveiket a 2026-os koalícióra."

ezt csak Ti próbáljátok folyamatosan belelátni..

A fidesz nem elösször lopje el mások ötleteit ha azt gondolják elönyükre vállik...

ma 12:58
 16/24 anonim ***** válasza:
62%

Régen jobbikos voltam, de mikor a mihazánk megalakult, az elejétől jól láttam hogy ez már nem több mint fidesz fiókpárt, így sosem szavaztam rájuk.

Szerencsére!

Nagyon jól láttam mint kiderült

ma 12:59
 17/24 anonim ***** válasza:
31%

16

Lósz@rt voltál Te jobbikos.

Max akkor mikor ment a cukiságkampány ,meg a baloldalhoz dörgölözés.

Aki a jobbik radikális korszában jobbikos volt,az pont Mi Hazánkos most,mert ők vitték tovább azt a vonalat.

ma 14:03
 18/24 A kérdező kommentje:
#17 Amikor a nácik kiléptek a Jobbikból (Toroczkai, Dúró, Novák), akkor a Vona-féle Jobbik a 2018-as választásokon még nem dörgölőzött a böszméhez. Én csak a KGBéla ügy miatt nem szavaztam rájuk, a ruszkibarátságot pedig a Mi hazánk és a Fidesz fullba tolja (persze azért megy a kommunistázás ezzel párhuzamosan).
ma 14:45
 19/24 anonim ***** válasza:
48%

18

"Amikor a nácik kiléptek a Jobbikból (Toroczkai, Dúró, Novák),"

Sosem voltak nácik.

"akkor a Vona-féle Jobbik a 2018-as választásokon még nem dörgölőzött a böszméhez."

Dehogynem,ez volt a cukiság kampány egyik eleme.

Tudod a kiskutyás plakét,meg a spinozaház,Heller Ágnes stb...

Soha enm is jöttek vissaz a radikális vonalra onnan.

És meg is lett ennek a jutalma...

ma 14:50
 20/24 A kérdező kommentje:

"Sosem voltak nácik."

Mindig is azok voltak, meg kell nézni a gyökereiket, amiről pl. László Balázs is beszámolt a Partizánon, Toroczkai példaképe saját bevallása szerint pedig Drábik János, aki orrbaszájba tolja a zsidó-világösszeesküvés konteókat. De igen, nácik, viszont ezt az ostoba vitát nem fogom kinyitni, mert mindenkinek egyértelmű, különösen az MHM szavazóinak.

Azt nem tudom, hogy Vona mennyire dörgölőzött a böszméhez, az én emlékeimben nem él ilyesmi. Ha ilyen lett volna, akkor nem csak a ruszkibarátság miatt nem szavaztam volna rájuk.

ma 15:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!