Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megoldás lehet, a "Pride...

Megoldás lehet, a "Pride problémára", ha idén elfelejtik megrendezni?

Figyelt kérdés

Én tudok egy mindenki számára jó megoldást erre a napokban ismét felvetett problémára, kérdésre. Idén egyszerűen felejtsék el megrendezni a szervezők. A prode eredeti célkitűzései, amikor 20 éve megrendezték hazánkban úgyis túlteljesültek. Hoolywoodban már minden siokerfilmben kvóta LMBTQ szerepeket írtak elő. Már az Oscár díjat is csak azok a produkciók kaphatnak, akik teljesítik a gender kritériumokat, amik nagyon is fajsúlyosak

Már elérte a Pride a célját. Az emberek tudnak róla világszerte. Rengeteg filmben benne van szervesen a gender ideológia. Én most sok filmet nem tudok felsorolni, mert nem nyerte el tetszésemet, de pl az új Star Wars sorozatban szinte már fehér főszereplő nem is játszik vagy meghal az elején. Acolitus a címe, ha jól rémlik. Szerintem már túlteljesítette az LMBTQ a céljait. Már a pride csak ellenérzést vált ki, amiért pl Jézust figurázzák ki, gender maskarába öltözve erotikusan táncolva vagy korbáccsal verik a Bibliát a felvonulók. Szóval szerintem most hanyagolni kéne pár évig aztán meglátjuk mi lesz

Szerintem most pár évig hanyagolni kellene a Pride megrendezését és figyelni, hogy mennyire vált ki hiányérzetet az egészséges emberekből. Hátha így jobban elfogadható az LMBTQ mindenki számára. Botrányok sem lesznek. Meglátjuk úgy 10 év után is vágynak-e az emberek ilyesmire. Mi a véleményed?

febr. 25. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó nagyon jól mondja

6

febr. 27. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
26%

Azért lett volna jó, egy szó nélkül elhalasztani, mert az Orbánék kifejezetten ez miatt a hiszti miatt találták ki az egészet. Annyira aljasok hogy képesek voltak egy ilyen aktuálpolitikai taktikázás miatt, vagy nyolcszor alkotmányt modosítani, és még kitudja hány lesz.

Kizárólag a politikai haszon a cél.

1. A melegjogok miatt a külföld ránktámad, de majd jól megvédenek minket.

2. Figyelemelterelés a valós problémákról.

3. Megzavarni a TISZA kampányt.

4. És persze megszerezni a mihazánkos, egyébb sötétbunkó söpredék szavazatokat.

Mekkora szivatás lett volna az ellenzék részéről ha képesek lettek volna egy nyikanás nélkül, bármi reakció nélkül, átlépni a dolgon. Persze ez csak elmélet mert egy ország nem tud ilyen fegyelmezetten reagálni.

márc. 22. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Hihetetlen módon eldurvult a magyar társadalom az utóbbi ~30 évben, vagyis mióta bejöttek a kereskedelmi adók és szélesebb körben terjed az amerikai típusú "kultúra" (bulvár, woke, LMBTQ, obszcenitás). Ilyen felvonulást 1999-ben például nem lehetett volna megtartani a nyílt utcán, aztán viszont sajnos egy emberöltőn át lehetett, le is züllött - nemcsak ennek köszönhetően persze - a közmorál. Európában az amerikai "kultúrát", sőt annak a vadhajtásait, legszélsőségesebb megnyilvánulásait majmolni azt jelenti, hogy nincs saját kultúránk, kiszolgáltatottak vagyunk egy idegen hatalomnak.
márc. 23. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!