Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megoldás lehet, a "Pride...

Megoldás lehet, a "Pride problémára", ha idén elfelejtik megrendezni?

Figyelt kérdés

Én tudok egy mindenki számára jó megoldást erre a napokban ismét felvetett problémára, kérdésre. Idén egyszerűen felejtsék el megrendezni a szervezők. A prode eredeti célkitűzései, amikor 20 éve megrendezték hazánkban úgyis túlteljesültek. Hoolywoodban már minden siokerfilmben kvóta LMBTQ szerepeket írtak elő. Már az Oscár díjat is csak azok a produkciók kaphatnak, akik teljesítik a gender kritériumokat, amik nagyon is fajsúlyosak

Már elérte a Pride a célját. Az emberek tudnak róla világszerte. Rengeteg filmben benne van szervesen a gender ideológia. Én most sok filmet nem tudok felsorolni, mert nem nyerte el tetszésemet, de pl az új Star Wars sorozatban szinte már fehér főszereplő nem is játszik vagy meghal az elején. Acolitus a címe, ha jól rémlik. Szerintem már túlteljesítette az LMBTQ a céljait. Már a pride csak ellenérzést vált ki, amiért pl Jézust figurázzák ki, gender maskarába öltözve erotikusan táncolva vagy korbáccsal verik a Bibliát a felvonulók. Szóval szerintem most hanyagolni kéne pár évig aztán meglátjuk mi lesz

Szerintem most pár évig hanyagolni kellene a Pride megrendezését és figyelni, hogy mennyire vált ki hiányérzetet az egészséges emberekből. Hátha így jobban elfogadható az LMBTQ mindenki számára. Botrányok sem lesznek. Meglátjuk úgy 10 év után is vágynak-e az emberek ilyesmire. Mi a véleményed?

ma 18:42
A kérdező szavazást indított:
Igen pihentetni kellene 2-3 évre
10 év lenne az ideális, hogy lássuk meg milyen is az elfogadás nélküle
Soha nem is kellett volna megrendezni. Az ágy a magánélet része
Szükség van minden évben a felvonulásra
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet ebbe beleszólni, minél jobban tiltanák annál népszerűbb lenne.
ma 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Nincs szükség rá de megtiltani nem kell .
ma 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Semmilyen kvóta nincs.

És pont Magyarországon a homoszexuálisok másodrendű állampolgárok, hiszen a jelenlegi vezetés szerint a társadalom atomja a család, azonban a homoszexuálisok számára törvényileg kizárt, hogy családjuk legyen, így kiszorulnak ebből.

A transzneműekről meg ne is beszéljünk.

ma 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Ha lenne is kvóta, sehol nem jelentené, hogy minden gondot megoldott volna, hiszen nem ez a cél, nem ezzel van gond.

De nincs.

ma 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Nem kellene ezt a magamutogató baromságot erőltetni. Direkt a konfliktusok kiélezésére találták ki. Amúgy is mire lehetnének büszkék amikor valójában már a születéskor félresikerültek.
ma 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
A Pride jó, mert az elfogadást segíti, és a résztvevők békés gyülekezési jogukat gyakorolják, úgyhogy mindig meg kell rartani
ma 20:08
 7/7 harminezer oxigén ***** válasza:

Megoldás lehet a fidesz országromboló, társadalom züllesztő ámokfutására ha 2026-ban nem indulna a váladztáson?

-Igen, pihentetni kellene 2-3 évtizedre.

-2 ciklus elég lenne hogy lássuk, milyen az élet nélküle.

-Soha nem is kellett volna indulnia hisz a redszer szintű lopás és korrupció nem való ide.

-Mindig és mindenkor indulnia kell.

üdv

Niki

ma 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!