A parlamenti bizottság miért nem javasolta Dúró Dóra
mentelmi jogának felfüggesztését?
Figyelt kérdés
Varnus Xaver tett feljelentést, mert szerinte Dúró Dóra elkövetési magatartása azon tény állítása, illetve ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használó mondatai voltak, miszerint a feljelentő pedofil ragadozó, 14–16 éves gyerekeket manipulált és használt szexuális játékszerként, amiről úgy gondolja a művész, hogy az becsületsértő.
A Parlament majd hétfőn dönt, de más képviselők mentelmi jogát már felfüggesztették. Most miért nem?
ma 18:41
1/7 anonim válasza:
Most akkor nem hétfőn dönt?
ma 18:43
2/7 anonim válasza:
Azért az gyomorforgató, hogy ezek, mindenkit rágalmazhatnak kontroll nélkül és, amikor valaki számonkérné őket ezért, akkor a mentelmi joguk mögé bújnak.
ma 18:45
3/7 anonim válasza:
Na de az kiderült már, hogy akkor Dúrónak helytállóak voltak-e ezen állításai?
ma 18:45
4/7 A kérdező kommentje:
1-es de igen, csak előzetesen a mentelmi bizottság tárgyalta és ők nem javasolták a Parlamentnek
ma 18:48
5/7 anonim válasza:
Mert TúróTorta és pártja a fidesz zsebpártja. Fideszes másik fideszes mentelmi jogát nem fogja felfüggeszteni csak úgy. Max ha ég a ház ezügyben (pl. Simonka exfideszesnél).
ma 19:02
6/7 anonim válasza:
Hiába kértem a mentelmi jogom felfüggesztését és szavaztam magam is ekként, a rossz gyakorlatot követte az Országgyűlés, így nem tudom a bíróságon is megvédeni az igazamat. Pedig számomra fontos lett volna, hogy ott is közösséget vállaljak az áldozatokkal. Rávilágítottam: az állam felelőssége is megkerülhetetlen abban, hogy egy deviáns hálózat működhet Magyarországon - írja Dúró Dóra.
3-as igen, konkrét tényeket lehet olvasni sok médiában. De ez egy óriási maffia, nagyon sok Gyermekvédelmi Intézményben pletykálnak arról, hogy náluk ugyan így működnek a dolgok.... befolyásos maffia emberek kikérik a gyerekeket ilyen pedofil, beteg gazdag emberek megrendelése alapján aztán visszaviszik új karórával a kezén, nyaklánccal a nyakában, zsebpénzzel a zsebében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!