Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti kiket utáltok...

Fideszesek, ti kiket utáltok a legjobban?

Figyelt kérdés
Csak egyet választhatsz, akit a legjobban utálsz.

ma 12:28
A kérdező szavazást indított:
Liberálisok, baloldaliak
Migránsok
Brüsszel
Melegek
Ukrajna
Magyar Péter
Gyurcsány Ferenc
Civil szervezetek, NGO-k
Globális háttérhatalom
Soros György
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
A felsoroltak közül az összeset.
ma 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Én kíváncsi lennék, hogy miket vagy kiket imádnak... :) Ötletek:

Pedofilokat

Bujkáló magukat szégyenlő melegeket

Hazaárulókat

Pedofilokat

Az ország vagyonán élősködő korrupt politikusokat

Nácikat

Oroszokat

Pedofilokat

Ázsiai migránsokat

Pedofilok mosdatóit

Nekem van egy sejtésem melyiket imádják...:)

ma 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Senkit sem utálunk.

Legfeljebb jogosan elítéljük a válaszlehetőségben említett bizonyos politikai csoportok, személyek (nem az összes) tevékenységét.

ma 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
a liberálisokat, miattuk van az összes rossz.
ma 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Az ostobaságot.
ma 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ezt hogy? Mindet nem lehet bejelölni... :D

Amúgy igazából nem e körül forog az életem, hogy utálok valakit, valakiket, valamit.

Izgalmasabb kérdés inkább az, hogy ki az, aki nem szimpatikus esetleg a Fideszen belül a Fidesz támogatóinak, és ezt tágabb értelemben kérdezve, szóval nem csak a pártpolitikusokat vegyük ebbe bele, hanem mondjuk politikai szereplőket is. De így még mindig az utálat körül forog ez a dolog és nem jobb, ha nem akörül forog?

Még izgalmasabb kérdés - és az már rátalálhat mindenkire, nem csak a Fidesz szimpatizánsaira -, hogy ellenzékiként melyik Fideszest tartod szimpatikusnak vagy legalább melyiket tiszteled, és a Fidesz szimpatizánsaként, melyik ellenzékit tartod szimpatikusnak vagy legalább tiszteled őt valamiért.

Mindig csak az utálat...

Tök jó kérdés lenne az is és ez még mindig ehhez a kérdéshez kapcsolódik/kapcsolódhat (nem teszem fel én, mielőtt még valaki ezt javasolja, mert nekem nem fizet ezért senki, majd ha fizetnek!) hogy nem lehet, hogy a populista szimplán úgy gondolkodik, hogy egyszerű üzeneteket ad, hogy átmenjen az az egyszerű embereknek, és az értelmiségi emberekről viszont feltételezi azt, hogy megvan ahhoz a kellő tudása, hogy megértse ezt magától, hogy 1. erre miért van szükség, 2. felméri, hogy ez valójában nem neki szól, 3. átlássa azt, ami kimondva nincs, mert úgy az bonyolult lenne és egyesek nem értenék? Szóval, hogy elnézést a kifejezésért, de automatikusan felnőttként kezeli a politikailag felnőtt embereket. Persze ez felvet kérdéseket. Kérdés, hogy lehet nem mindenki veszi észre, hogy őt "felnőttként kezelik", vagy esetleg ők is maguk részesei ennek a játéknak, és beleegyeznek a stratégiába, ha az számukra is előnyös?

Szerintem valaki nem veszi észre és sértve érzi magát és onnantól kezdve egyébként sértegeti azt is, aki esetleg észreveszi és beleegyezik ebbe a stratégiába. Valaki pedig átlátja ezt és nyilvánvalóan beleegyezik ebbe a stratégiába, mert érdeke. No és persze azért ott van egy nem elhanyagolható réteg, aki úgy véli magáról, hogy értelmiségi (ezt politikailag értsük, ez fontos!) és azzal próbál különb lenni, hogy Ő átlátja, hogy ez a politikai kommunikáció meglehetősen stupid és egyúttal azt is stupidnak tekinti, aki ezt a politikát folytatja és támogatja... :D Na de aki nem látja át, hogy nem a politika, a politikus és nem feltétlen annak támogatója a stupid, hanem ez egy stratégia, az szerintem ne nagyon vélje úgy, hogy értelmiségi. Ők lehetnek azok, akik "rájöttek", hogy nem minden olyan egyszerű, mint ahogy azt a populisták elénk tálalják, de nem feltétlenül értik meg, hogy az egész kommunikáció nem feltétlenül butaság, hanem egy stratégiai lépés. És persze nem lehet, hogy ők maguk is részesei egy másik típusú stratégiának, ami éppen az ilyen típusú kritikákra épít?

ma 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
A lipsiket utálom, Orbán Viktor a királyom, az agysejteimet nem találom.
ma 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!