Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek melyiknek örültök...

Fideszesek melyiknek örültök majd a legjobban?

Figyelt kérdés

Az USA jelezte a szövetség és a nyugat felé 08.01.-én, hogy magyarországgal szemben a türelem elfogyott és nincs helyünk tovább a szövetségben, ez az EU tagságunk jövőjét is meghatározza.

Ezeket lehet bagatelizálni, tagadni, meg hogy úgyse tudnak kirakni, de ne gondolja már senki hogy a nyugat megtűr egy trójai falovat, ami ráadásul 0-24ben nyugat ellenes propagandát tol. Ez a mese.

Szóval a kérdésem, melyiknek fogtok fideszesek örülni a legjobban, tudom, többet is választanátok de most válasszatok kedvencet.

2023. aug. 5. 23:04
A kérdező szavazást indított:
Elmennek a nyugati cégek a szivárványos zászlóikkal
Lesz minden irányból határellenőrzés így a migránsok nem juthatnak be
Szabad munkavállalás megszűnése miatt hazajönnek magyarjaink és végre a hazán dolgoznak majd
Mivel nem lesznek számunkra EUs pénzek így várni sem kell majd őket
Az EU-ba exportálandó akkuk bűntető vámjának, amin az EU akkor csavar majd egyet amikor akar, ha okoskodnánk kicsit
Az EU-ból importálandó termékek hazai vámjának, mert mi magyarok akkor is ki tudjuk fizetni
Én ELLENZÉKI vagyok nekem jó így egyiknek sem örülnék csak nézőnek jöttem :D
22 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
A kérdés nem más, mint egy nevetséges hazugság.
2023. aug. 5. 23:06
 2/12 A kérdező kommentje:

Az ovodások nemváltó műtétje az hazugság volt, amit írtam sajnos tény. Fideszes hívőként elérkezett a pillanat, hogy a vallásodat vagy a megszokott nyugatias életmódodat választod, jelenleg ott tartasz, hogy a vallás fontos a kizárás jeleit meg egyelőre eltagadod magad előtt is. 🤡

Hát persze, majd örökké menni fog, hogy 0-24 nyugat ellenes propaganda megy, vétózgatás, keleti diktatórikus államok kémjei meg rajtunk keresztül flangálnak az euban.

Szerintetek azért, mert úgysem tudnak kirakni 🤡🤡🤡

Válassz nyugodtan egyet magadnak, hát erre szavaztál a fidesszel, nem?

2023. aug. 5. 23:45
 3/12 A kérdező kommentje:

3 Ment is a pozitív, mert hasznos a válasz!

Az 1-est minuszoltam csak mert nem válaszolt.

2023. aug. 5. 23:50
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Kedves kérdező! A felesleges szófoschásod helyett inkább nyomj egy linket, amely igazolja az állításod! (Tudom, hogy lehetetlent kérek, de azért próbáld meg...) :D
2023. aug. 6. 01:54
 5/12 A kérdező kommentje:

5 A diplomácia nyelvezete burkolt, inkább célzások, jelzések és mindennek van jelentése, az időzítésnek is.

Ilyet soha nem fogsz olvasni, hogy az USA megüzente a magyaroknak, kizárják a NATO-ból.

Először tegyük tisztába a nagyságrendet. Az USA GDP 25.500 mrd USD a magyar 180 mrd USD. Az egész EU 16.500mrd USD. Látható, hogy az egész EU GDP alig egy százalékát adjuk, az amerikainak pedig 0,7%-át. Ez a gazdasági súlyunk, a katonai ennél is kisebb.

Az ideális eset az, hogy a nemzetközi sajtóban is nagyjából ilyen szeletet képviseljünk és lehetőleg mindig pozitív ügyekben.

Sajnos a valóság az, hogy szinte mindig negatív dolgokban szerepelünk 20-30x mértékben. Ez gond. Súlyos gond. Ugyanis amikor kijelentést teszünk mondjuk az USA ellen vagy az EU ellen, azt sokkal többen hallják, mint kellene.

Nem mindegy, hogy ezeket a kijelentéseket csak a hazai birkák hallják, akiknek szólnak, vagy európa birkái is akik imádják (sokkal kisebb arányt képviselnek a lakosságból mint nálunk) és mellettük azok, akik folyamat megbotránkoznak rajtunk.

Ti azt hiszitek, húú de jó, micsoda tálentum a magyar miniszterelnök, mindenki rólunk beszél a világban. Hollandiáról mennyit hallotok? (1000mrd USD) Romániáról (300mrd USD)? Ausztriáról? (470 mrd USD)

Értitek már? Az elmúlt évek folyamatosan a nyugat elleni uszításról szóltak többségében hazug vádak alapján. És ezt sokan hallják. Itt a gond. Ez már nem csak a hatalom megtartása érdekében bevetett politikai hazugság, ez lett a külpolitikánk. Elérte a nagyhatalmak ingerküszöbét egy ideje.

Ebben a környezetben, ráadásul szórakozunk a NATO jelentkezésekkel, finnek (280mrd USD) és svédek (590mrd USD) tekintetében is, akik katonailag hozzánk képest óriási jelentőséggel bírnak.

Persze ha nincs erdogan, nem ugráltunk volna legfeljebb bedobjuk zsarolási alapként az eus pénzekért de nem mertünk volna szembemenni a NATO-val.

Sajnos erdogan utasította orbánt a zsarolható bábot és kénytelen engedelmeskedni.

A nyugati és keleti titkosszolgálatok is tudnak róla mindent ez tuti, neki a kínosabb az lenne, ha a keletiek kezdenének szivárogtatni róluk ezt azt hiszen keletbarát propagandát nyom régóta. A kelettel közösen üzletel és rabolják ki a hazát, gondolom a róla örzött titkokkal megzsarolták amikor még nem volt ilyen mindent leuraló propagandája és inkább belement és az addigi bűnlajstromát azóta megtöbbszörözte. Elég megnézni, a kínai cégekkel hogyan játszott össze lélegeztetőgép ügyben, oltásokban, fudan feltételei, vagy az oroszokkal paks ügyében (a teljesség igénye nélkül) ezek mind terhelik orbánt.

Ha a nyugat dobná fel a fideszes csak köpködne nem hinné el ha videó és képanyag kerülne elő azt sem.

Ha az orosz jönne elő vele vagy a török az sokkal nagyobbat ütne.

Nem véletlen az orosz propaganda tolása sem, egyedül nálunk az egész EUban. Egy másik kérdés alatt a fideszes azt írja "nem gondoljátok, hogy nem véletlenül választják meg orbánt és a többségnek van igaza" és mi ellenzékiek tévedünk?

Ha lenne agya, akkor ugyanezt a kérdést feltehetné a nato csatlakozás blokkolása vagy az eu álláspont képviselése kapcsán is.

Na szóval 08.01.-én rendkívüli parlamenti ülés volt a svédek kapcsán amire a fidesz nem ment el. Még aznap bedobta az USA a vízum botrányt.

Az időpont, a körülmények, mind mind világos üzenet a szabad nyugati típusú államok számára, magyarország nem része többé a nyugati jövőnek. (egyben figyelmeztetés erdogannak is aki ugyanolyan büdös kutya mint a hasas csak katonailag és földrajzilag is jelentős sajnos törökország)

Megelőző támadás a propaganda részéről meg a félremagyarázás már megindult (találhatsz sokkal több cikket, 08.01. utánit keress a propaganda médióából):

[link]

De vették az üzenetet az orbánék csak tehetetlen, erdogan ha nem engedi meg, nem fogadhatják el sajnos a svédek csatlakozását.

Következtetésem az, hogy ezek után nem tölthetjük majd be az EU soros elnökségét vagy lesz valamiféle csavar a dologban korlátozás ilyenek.

Ja és az EU a pénzeket vissza fogja tartani. Nem maradt semmilyen adu a kezünkben az EU-ban. Már nem bánnank velünk kesztyűs kézzel, amit eddig megszokott, a hőbörgésre mosoly volt a válasz és engedtek. Ma már nem mosolyognak rá és leginkább a hátukat mutatják, kussolj és fogd be a pofád lett a neve viktorkának.

Na igen senki nem gondolta ugye hogy a végtelenségig fog ez menni? Toleránsak a nyugaton de nem hülyék. Mégis csak a fejlett világról beszlünk.

Ti meg fideszes birkák csak röhögtök hogy úgyse tudnak kitenni bennünket sehonnan :DDD Hát persze, ha belegebednek se :DDD

2023. aug. 6. 09:30
 6/12 A kérdező kommentje:

6 Most a #3 vagy az #5 hozzászólóra értetted? Jelöld meg legközelebb a forrást.

A mondatszerkesztés szabályait te is átismételhetnéd ha már kritizáltad őket. Egyébként ez egy netes fórum, ha az alany állítmány nem is a helyén van mindenki érti általában nem ezt figyelik én sem hanem a mondanivalót.

Amúgy fideszesnek lenni ma már felér egy alacsony 80 IQ pontos bizonyítvánnyal, ha azzal védekezel hogy mihazánkos vagy, sajnos el kell keserítselek, az meg 79-81.

Tessék, cáfolj meg:

[link]

2023. aug. 6. 09:37
 7/12 anonim válasza:
77%
Óvodások nemváltó műtétje ? Óvodások bameg milyen fszkalap találta ezt ki azt se tudja egy 7-8 éves mire való neki ott lent nem hogy nemváltó műtét
2023. aug. 6. 11:13
 8/12 A kérdező kommentje:
De rohadtul utálom már a felesleges moderálást mert 3-4 einsteinnek nem tetszik valami már jelentgetnek a komcsi ivadékok aztán meg elcsúsznak a számozások, nem tudom melyik nagyobb szégyen felnőttek közötti párbeszédbe törölgetni vagy hogy nem sikerül évek óta legalább otthagyni a sorszámot és beírni hogy trágár vagy mit tudom én milyen komment
2023. aug. 6. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Na vajon ki töröltette az én kommentem is?
2023. aug. 6. 13:56
 10/12 A kérdező kommentje:
9 Honnan tudjam biztos baromságot írtál, de nembszabad töröltetni elcsúszik a számozás
2023. aug. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!