Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki ma 3-4 gyereket vállal az...

Aki ma 3-4 gyereket vállal az FIDESZ támogató?

Figyelt kérdés

ma 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem, mindneki maga dönti el mit szeretne az életben.
ma 17:25
 2/7 anonim válasza:
92%
Nem tudom. Én Fletó ideje alatt szültem három gyereket. 45/Nő.
ma 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Drága Orbán Viktor arra nem jött még rá e hosszú idő alatt, hogy ahhoz, hogy 2-3-4 gyerek legyen, ahhoz az elsőnek is meg kellene születnie. Amire lepkefingnyi támogatást ad csak. Sok családnak meg már egy gyerek is anyagi teher. Talán ha azt is olyan szinten támogatná, megszületnének, aztán onnan jönne a többi azoknál akik akarják. De a sok gyermektelen pár azért van, mert már az elsőre sincs pénzük.
ma 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Mindenféle támogatás nélkül is vállalnék kettőt, ha van támogatás persze az nem baj.
ma 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem a pénztől függ a gyerekvállalás, mert csóró harmadik világbeli országokban is magas a természetes szaporulat.

Azon műlik, hogy mennyire életrevaló egy társadalom, az európainak pont emiatt vége van.

ma 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább úgy van ez az országban sokaknál, mint a piacon: ki minél többet ígér, akkor épp annak fogják a szekerét tolni.
ma 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már… ha Orbánt leváltják attól még azok a gyerekek ott maradnak, nem hiszem hogy tömegesen adnák zaciba a gyerekeiket, hogy bocs már nincs csok, meg nétak szóval csináljon vele az állam amit akar..
ma 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!